TV laika ziņu dāmai Dvinskai - otra meita. Apsveicam!

Par otras meitas vecākiem, 10. maijā kļuvuši TV personība Rūta Dvinska un viņas vīrs LNT sporta ziņu un raidījuma "900 sekundes" ziņu moderators Kaspars Dvinskis.

Foto: Mārtiņš Ziders

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Mārtiņš Ziders

"Tik pat strauji kā šopavasar uzplauka ābeļziedi, šonakt šajā pasaulē iepeldēja vēl viena mazā lielā LAIME - Dora Dvinska," sociālās saziņas tīklā "Instagram"  par priecīgo notikumu savus sekotājus informēja Rūta, kas jau ir mamma arī meitai Grietai.

 

„Šis gaidību laiks ir ļoti atšķirīgs. Jūtos daudz labāk nekā pirmajā grūtniecībā, jo ļoti apzināti jau no paša sākuma ar sevi sarunāju, ka šoreiz to izbaudīšu daudz vairāk," nesen žurnālam "Kas Jauns" pauda Dvinska. "Būšu skaista grūtniece pati sev, domāšu vairāk par savu labsajūtu, un tas ir atmaksājies. Šis laiks bijis bezrūpīgāks, bet apzinātāks. Un pazibēja nemanot. Arī fiziski jūtos ļoti labi, un vismaz pagaidām mani nav piemeklējis grūtniecības „grūtums”."

 

Reklāma
Reklāma

Rūta grūtniecības laikā arī bija uzsākusi pati savu uzņēmējdarbību. „Esmu izveidojusi Siguldā telpas svētkiem un fotosesijām, meistarklasēm un semināriem, kurus pati nereti arī rīkoju. Un tas ir vēl viens iemesls, kāpēc man nav laika nodoties grūtniecības „grūtumam”,” pastāstīja Rūta, kas martā pārtrauca darbu TV, dodoties bērna kopšanas atvaļinājumā.

 

No portāla Jauns.lv