Daudzi slavē Meganu, ka viņa nav centusies slēpt, kāds ir dabisks sievietes ķermenis pēc dzemdībām

Jaunā māmiņa Megana Mārkla staroja priekā, kad viņa kopā ar vīru princi Hariju trešdienas pēcpusdienā Vindzoras pilī visai pasaulei ļāva aplūkot divas dienas veco dēlu Ārčiju. Pēc šo fotogrāfiju un video nonākšanas plašsaziņas līdzekļos aizsākušās plašas diskusijas par Meganas augumu, kāds tas ir pāris dienu pēc dzemdībām. Lielākā daļa sabiedrības slavē hercogieni, ka viņa parāda dabisku figūru, kāda ir pēc bērna laišanas pasaulē un šādi iedvesmo arī citas jaunās māmiņas.

 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Saseksas hercogs un hercogiene Vindzoras pils Svētā Džordža zālē bija sarīkojuši tikšanos ar mediju pārstāvjiem, kuras laikā parādīja sabiedrībai divas dienas veco dēlu. Dažas stundas vēlāk pāris arī atklāja, kādu izvēlējies vārdu savam pirmdzimtajam.

 

Nelielās fotosesijas laikā gaiši pelēkā uzvalkā ģērbtais princis Harijs uz rokām turēja jaundzimušo dēlu Ārčiju Harisonu Mauntbatenu-Vindzoru, bet Megana bija ģērbusies baltā trenča kleitā ar jostiņu un divrindu pogājumu. Kājās viņa bija apāvusi miesas krāsas laiviņas.

Pēc šo fotogrāfiju aplūkošanas fani izteikuši daudz komplimentu jaunajai māmiņai, kas jau divas dienas pēc dzemdībām spējusi izvēlēties tik skaistu un elegantu tērpu dēla pirmajai fotosesijai. Fani arī slavējuši Londonā dzīvojošo dizaineri Greisu Veilsu Boneri, kas pēc pasūtījuma darinājusi šo kleitu, kuras dizains izceļ jaunās māmiņas auguma aprises, nevis cenšas tās paslēpt aiz auduma kārtām, ielocēm vai volāniem. Šādi Megana tikai iedvesmojot citas jaunās māmiņas un parādot, kāds ir dabisks ķermenis sievietei, kura tikko kā laidusi pasaulē jaunu dzīvību.

Reklāma
Reklāma

„Megana Mārkla izskatās starojoša un atsvaidzinoši normāla šajā skaistajā tērpā, kas glaimo, taču necenšas slēpt viņas pēcdzemdību figūru,” rakta viena no „Twitter” lietotājām.

„Milzu cieņa Meganai Mārklai par to, ka necenšas slēpt pēcdzemdību vēderiņu un ir dabiska.”
 

No portāla Jauns.lv

 

 

Saistītie raksti