Ineta Radeviča kļuvusi par daudzbērnu māmiņu

Par māmiņu dēlam Maksimilianam kļuvusi bijusī tāllēcēja un vēl nesenā Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidente Ineta Radeviča.

 

Ineta nu ir trīs bērnu māte. (Foto: Juris Rozenbergs)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ineta nu ir trīs bērnu māte. (Foto: Juris Rozenbergs)

Kā Ineta atklājusi sociālās saziņas tīklā "Instagram", Maksimilians nācis pasaulē 3. maijā. Un pēc ieraksta var spriest, ka tas noticis Floridā.

Radevičas un viņas vīra bijušā hokejista Pjotra Ščastļivija ģimenē jau aug puika Marks, kas pasaulē nāca 2009. gada februārī, un meita Amēlija, kas piedzima 2013. gada oktobrī.

Sportistes karjeru Radeviča noslēdza pēc 2012.gada Londonas olimpiskajām spēlēm, kur viņa palika ceturtā, no bronzas godalgas atpaliekot tikai par centimetru. Radevičai pieder Latvijas rekords tāllēkšanā, jo 2010.gadā Barselonā viņa aizlēca 6,92 metrus tālu, tad arī izcīnot Eiropas čempiones titulu.

2017. gada sākumā Radeviča pēc konkurentes diskvalifikācijas par aizliegto vielu lietošanu kļuva par 2011.gada pasaules vicečempioni, lai gan sākotnēji viņa bija izcīnījusi bronzu. Viņas tobrīd izcīnītā medaļa kļuva par Latvijai pirmo godalgu neatkarīgas valsts vēsturē pasaules čempionātos.

Kopš 2017.gada marta Radeviča pildīja Latvijas Vieglatlētikas savienības (LVS) prezidentes pienākumus, bet pagājušā gada nogalē no amata aizgāja. Jo pēc atkārtotām pārbaudēm viņai tika konstatētas pozitīvas dopinga analīzes Londonas olimpisko spēļu laikā.

Reklāma
Reklāma

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

❤️Maximilian @05032019

A post shared by inetaradevica (@inetaradevica) on