SHULZ: perfekti velosipēdi ģimenei pilsētā

Pavisam, pavisam drīz aktīvās atpūtas veikals Ripot.lv saviem klientiem piedāvās lieliskos saliekamos velosipēdus Shulz.

Perfekti velosipēdi, kas piemēroti ģimenei pilsētā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Perfekti velosipēdi, kas piemēroti ģimenei pilsētā.

Kādēļ tieši šie velosipēdi ir piemēroti ģimenēm? Tādēļ, ka tie ir saliekami un regulējami - viens ritenis var būt piemērots gan pusaudžiem, gan vecākiem. Turklāt šādu velosipēdu ir ērti uzglabāt dzīvoklī, ērti transportēt mašīnā, vilcienā un pat autobusā. 

Galvenās SHULZ īpatnības ir pieejamā cena, vieglums un kvalitāte. SHULZ velosipēdi ražoti no alumīnija un ir aprīkoti ar augstākās kvalitātes detaļām. Īpaši jāuzsver, ka SHULZ velosipēdu ražošanā izmanto planetāro pārvadu, kas atvieglo riteņa izmantošanu un vienkāršo velosipēda tehniskās apkopes veikšanu. 

 

 

Ripot.lv veikalā varēs iegādāties arī SHULZ velosipēdus bērniem no 3 līdz pat 10 gadu vecumam.  Interesanti, ka bērnu modeļiem zobratu griesanai netiek izmantota ķēde, bet īpaša gumijas siksna, kas pagarina velosipēdu dzīves ilgumu, nesmērē apģērbu, prasa arī mazāku apkopi.

 

Veikalā Ripot.lv būs pieejami šādi SHULZ modeļi:

Reklāma
Reklāma
MODELIS MATERIĀLS RITEŅU IZMĒRS ĀTRUMU SKAITS
SHULZ Hopper alumīnijs 16” 1
SHULZ Easy alumīnijs 20” platie riteņi 7
SHULZ Hopper XL alumīnijs 18” 1
SHULZ Hopper 3 alumīnijs 16” 3
SHULZ GOA V alumīnijs 20” platie riteņi 3
SHULZ Krabi V alumīnijs 24” 3
SHULZ Lentus alumīnijs 20” 8
SHULZ E-GOA (elektro) alumīnijs 20” 3
SHULZ Bubble 14 alumīnijs 14” 1
SHULZ Bubble 16 alumīnijs 16” 1
SHULZ Bubble 20 alumīnijs 20” 3
SHULZ Max tērauds 20” platie riteņi 1
SHULZ Max Multi tērauds 20” platie riteņi 7


Ir pieejami dažādi velosipēdu modeļi, lai ikviens varētu izvēlēties sev piemērotāko. Piemēram, Hopper modeļi ir viegli un kompakti, piemēroti, lai pārvietotos pa pilsētu. Tie ir viegli transportējami mašīna, līdz ar to, iebraucot pilsētā, auto var atstāt kādā stāvvietā un tālāk doties ar velosipēdu. Max modelis ir budžeta saliekamais velosipēds katrai dienai. Lentus velosipēds ir aprīkots ar lieliem riteņiem, 8 ātrumiem un disku bremzēm, domāts lielām slodzēm.
 

Lai izvēlētos savējo, aicinām Jūs vērsties pie Ripot.lv pārstāvjiem, kas jau 5 gadus aktīvi popularizē aktīvu dzīvesveidu visā Bāltijā. 

 

Izvēlies savējo! 

Ieskaties: www.ripot.lv