Brīvdienās uz elektrovilciena jumta reisā Rīga -Tukums atrasts miris zēns

Aizvadītajā nedēļas nogalē kāda nepilngadīga puiša vēlme pēc adrenalīna beigusies ar nāvi, proti, zēns uzrāpies uz elektrovilciena jumta reisā Rīga-Tukums un saņēmis nāvējošu strāvas triecienu 3000 voltu apmērā, ziņo LNT raidījums “Degpunktā”.

 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

“Pasažieru vilciens” pārstāvis Egons Ālers raidījumam atklāj, ka sestdien, 13. aprīlī, uz vilciena jumta gājis bojā jaunietis. Tas bijis elektrovilciens un zēns ticis nosists ar strāvu. “Mēs, protams, neesam tiesu medicīnas eksperti, nedz izmeklēšanas lietās zinoši, bet pēc tā, kurā vietā viņu atrada un ar kādiem miesas bojājumiem viņš bija, tas bija acīmredzami, ka nāve iestājusies no strāvas trieciena. Mēs to konstatējām svētdien, kad vilcienam bija tehniskā apkope,” pauž Ālers. 

Zināms, ka vilciens devies no Rīgas uz Tukumu, taču, kā un kāpēc puisis uzrāpies uz tā jumta, joprojām nav noskaidrots. “Pasažieru vilciena” pārstāvis atgādina, ka šāda aktivitāte ir ļoti bīstama un vecākiem ļoti nopietni jāaprunājas ar saviem bērniem par potenciālajām briesmām. 

“Lai neiedziļinātos tehniskās niansēs, būtu jāuzsver, ka elektrovilciena jumts ir bīstams visā tā garumā. Visur ir aptuveni 3000 voltu spriegums un šāds trieciens ar strāvu viennozīmīgi būs nāvējošs,” pauda Ālers. 

Jaunieša personība ir noskaidrota, un par notikušo policijā uzsākts kriminālprocess.

Reklāma
Reklāma

 

No portāla Jauns.lv