Piena pumpis - palīgs māmiņai ikdienas zīdīšanā. Kad un kāpēc to lietot?

Mazuļa piedzimšana sagādā lielu prieku gan māmiņai, gan visai ģimenei, tomēr šis laiks saistās arī ar jaunām emocijām, papildus pienākumiem – ir tik daudz lietas, par kurām jāparūpējas un jāpadomā. Īpaši, ja mazulis ir pirmdzimtais. Nākas saskarties ar nogurumu un visā šajā sajūtu virpulī ir lieliski, ja izdodas kaut nedaudz atvieglot savas iekdienas rūpes, ar kurām nākas saskarties.

Lietojot pumpi, piens tiek sūknēts dabiskā divfāzu ritmā – veicot gan stimulāciju, lai krūtī veidotos pieniņš, gan sūknēšanu

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lietojot pumpi, piens tiek sūknēts dabiskā divfāzu ritmā – veicot gan stimulāciju, lai krūtī veidotos pieniņš, gan sūknēšanu

Piena pumpji ir ļoti noderīgi un var atvieglot jauno māmiņu ikdienu.

Iemesli, kāpēc piena pumpītis būtu nepieciešams, katrai māmiņai var būt atšķirīgs:
    • Lai atvieglotu savas ikdienas rūpes un varētu izveidot sava pieniņa uzkrājumu bērniņam, brīžos, kad māmiņai nepieciešams doties savās gaitās
    • Lai veicinātu pieniņa rašanos jeb laktāciju vai palīdzētu risināt kādu no laktācijas problēmām, piemēram, pēc ķeizargrieziena vai priekšlaicīgām dzemdībām, u.c. 
    • Lai samazinātu mastīta rašanos, ja pieniņš veidojas par daudz
    • Lai saglabātu komfortablu bērniņa barošanu ar savu pieniņu gadījumos, ja bērniņš sāpīgi zīž

Iemesli, kāpēc māmiņai nepieciešams piena pumpītis, var būt dažādi, tāpēc svarīgi neapjukt plašajā piedāvājumu klāstā un saprast, kāda zīmola un veida pumpīti izvēlēties, jo katra produkta īpašības var būt atšķirīgas!
Ir pieejami divu veidu pumpīši – manuālais (ar roku darbināms) un elektriskais. Lai izvēlētos sev piemērotāko, būtu jāapdomā kāds būtu vairāk nepieciešams – retākām izmantošanas reizēm piemērotāks būtu manuālais  jeb ar roku darbināmais pumpītis, bet ērtāk un vienkāršāk lietojams būtu elektriskais pumpis, kas vairāk piemērots biežākai un regulārai lietošanai.

 

Iemesli, kāpēc māmiņai nepieciešams piena pumpītis, var būt dažādi, tāpēc svarīgi neapjukt plašajā piedāvājumu klāstā un saprast, kāda zīmola un veida pumpīti izvēlēties, jo katra produkta īpašības var būt atšķirīgas!


Zīmola LOVI “EXPERT” piena pumpji sniedz profesionālu atbalstu krūts zīdīšanā un laktācijas problēmu risināšanā, jo šī zīmola piena pumpji izgatavoti sadarbībā ar ārstiem, kā arī iepriekš testēti māmiņu vidū, lai nodrošinātu vislabāko kvalitāti.  LOVI “EXPERT” piena pumpju atšķirība no citiem elektriskajiem pumpjiem ir tā, ka netiek izmantota vakuma pieniņa nosūkšana, bet gan 3D nosūkšanas mehānisms, kas strādā tieši tāpat kā mazulim zīdot. 

 


 

LOVI “EXPERT” divfāzu elektriskais krūts piena pumpis
Tam ir mīksts silikona uzgalis ar jaunu 3D sūknēšanas tehnoloģiju, kas ir īpaši maiga un efektīva lietošanā – līdz pat 100 ml pieniņa 10 minūtēs. Šī pumpja uzgalītis ir novatorisks, jo atgādina piltuvi, kas aptver visu krūts galu, un, maigi masējot, piespiežas pie krūts un sūknē pieniņu –pavisam līdzīgi kā to dara mazulis. Lietojot šo pumpi, piens tiek sūknēts dabiskā divfāzu ritmā – veicot gan stimulāciju, lai krūtī veidotos pieniņš, gan sūknēšanu. Šis elektriskais piena pumpis ir uzlādējams un var darboties līdz pat 3 stundām bez atkārtotas uzlādes. Sekojot tehnoloģiju tendencēm, pumpītim ir ērti lietojams skārienjūtīgs ekrāns. 

LOVI  “EXPERT” pumpis ir savienots ar pudelīti, noņemot piltuvi un uzskrūvējot knupīti, uzreiz var sākt barošanu! Arī pudelītes knupītis ir īpašs – tam ir plānāks gals un stingrāka pamatnes daļa, tas attīsta žokļa muskuļus un veicina zīdīšanas refleksa aktivizēšanos, jo mazulim pieniņš no pudelītes ir jāsūc, tāpat, kā tas notiktu dabiski no māmiņas krūts. Stingrākā knupīša pamatne nodrošina arī stabilu un aptverošu lūpu pozīciju.

 


Pudelītei ir uzliekams stingrs vāciņš, kas pasargās no pieniņa izlīšanas un ļauj to droši uzglabāt ledusskapī.

 


Pateicoties komplektā ietilpstošajiem aksesuāriem, LOVI  “EXPERT” pumpīti pēc nepieciešamības ir iespējams viegli pārveidot par manuālo pumpi! 

 


Šo pumpi ir viegli un ērti kopt, tas ir viegli izjaucams un saliekams, turklāt komplektācijā ietilpst skaists koferītis, kurā ērti ievietot visas tā daļas – ideāli piemērots uzglabāšanai un transportēšanai.

Meklē Baby City Toy City veikalos, Rīgā:

Slokas iela 161 un Augusta Deglava iela 47

vai internetveikalā: www.babycity.lv