Vai esi izdomājis, kā dekorēt bērna ballīti? Ir varianti!

“Beidzot saprotu, ko nozīmē visās gudrās biznesa grāmatās rakstītais – pārvērt savu hobiju par biznesu, un Tev nekad nebūs jāstrādā. Tieši tā arī tagad jūtos! Dekorējot ballītes (un ne tikai bērnu ballītes) nejūtos kā darbā un nejūtu, ka kaut kas būtu par grūtu. Bet pēc tam tas gandarījums par izdevušos pasākumu, ir kā pēc labi padarīta darba!” stāsta bērnu ballīšu dekoratore Beāte Ikauniece, uzņēmuma “Twinkle Little Star Decor” vadītāja. 

Bērnu ballīšu dekoratore Beāte Ikauniece piedāvā oriģinālus dekorus un individuālus risinājumus. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērnu ballīšu dekoratore Beāte Ikauniece piedāvā oriģinālus dekorus un individuālus risinājumus. Publicitātes foto.

“Ideja par kaut ko savu, kā jau daudzām sievietēm, radās tieši bērna kopšanas atvaļinājuma laikā. Un sākās viss ar manas meitiņas viena gada jubilejas ballītes dekorēšanu,” par uzņēmuma rašanos stāsta tā vadītāja Beāte Ikauniece. “Neko, kas man patiktu un būtu pieņemams gan vizuālā (lai nebūtu tipveida dekori, kas no ballītes uz ballīti atkārtojas), gan cenas ziņā nevarēju atrast, tāpēc izveidoju piedāvājumu, kas varētu būt interesants un pieņemams daudziem. Saņemot atzinīgus vārdus, sapratu, ka varu šo savu hobiju attīstīt.”

"Twinkle Little Star Decor" ir veidots no sirds, ar cieņu un rūpību pieejot katram ballītes pasūtījumam, katrai ballītes tēmai. Un tās ir tik dažādas! Tāpēc savā piedāvājumā esam izvēlējušies minēt nevis konkrētas tēmas, ko piedāvājam, bet gan dekorāciju veidus, tādējādi ļaujot klientiem izvēlēties sev nepieciešamāko un visvairāk atbilstošo.

Esam standartizējuši piedāvājumu, piedāvājot 4 dekorēšanas veidus, atkarībā no dekoru apjoma, cenu amplitūdā no 30 -150 EUR.

Taču, protams, ir iespējams realizēt visneiedomājamākās klientu vēlmes, kas šajos standartos neiekļaujas. Arī tam esam atvērti!

Tuvākajā nākotnē ir plānots rīkot arī praktiskās darbnīcas tiem vecākiem, kas savu bērnu svētkus vēlas noformēt paši, bet pietrūkst tikai ideja un kāds praktisks padoms.
Uzņēmuma nākotnes plānos ietilpst bērnu pasākumu tēmu paplašināt – izveidot multifunkcionālas dizaina telpas pasākumiem, kur būs iespēja gan svinēt, gan mācīties, kā bērniem, tā pieaugušajiem.

Twinkle Little Star Decor bērnu ballīteIenāc www.stardecor.mozello.lv

Seko:

Instagram www.instagram.com/twinklelittlestardecor/ 

Facebook  www.facebook.com/Twinkle-Little-Star-Decor