10 ģimenei noderīgas Facebook lapas, lai iepirktos internetā

Sociālo tīklu vietnes šobrīd ir vienas no efektīgākajām platformām, kurās pārdot savas radītās preces vai, gluži otrādi – atrast to, ko meklē. Pakalpojumi, preces, padomi, konkursi un dāvanas  - viss vienuviet!  

Ballītes aksesuāri, ikdienā noderīgas lietas, spēles un apģērbs - to visu ir iespējams iegādāties ar sociālo tīklu palīdzību!

FOTO: Shutterstock.com

Ballītes aksesuāri, ikdienā noderīgas lietas, spēles un apģērbs - to visu ir iespējams iegādāties ar sociālo tīklu palīdzību!

1. “Handmade for kids” – lapa, kurā iegādāties Latvijā ražotas lietas bērniem. Te iespējams atrast attīstošas rotaļlietas, apģērbu, aksesuārus, bērnu spēļu laukumu inventāra piedāvājumus un dažādas citas preces. Viss bērniem no dzimšanas brīža līdz pat skolas vecumam.


2. “Radīts Latvijā svētkiem” – vērts ieskatīties, ja meklē skaistas un oriģinālas, pašmāju ražotāju radītas lietas. Lapa, kurā atrast dāvanas kā bērniem, tā pieaugušajiem. 


3. “Jaunas bērnu lietas” – šeit iespējams atrast pavisam jaunas un nelietotas preces. Lapas apmeklētāji var veidot arī koppasūtījumus no ārzemju interneta veikaliem. 


4. “Handmade in Latvia” – šeit savus darinājumus pārdod gan amatnieki, gan dažādu, jau atpazīstamu, zīmolu izveidotāji. Viss bērniem un pieaugušajiem – noderīgas lietas sadzīvei, mājai, kā arī skaistas, personalizētas un oriģinālas dāvanas. 


5. “Mēs gatavojam” – lapa, kurā meklēt idejas maltītēm un padomus dažādu ēdienu pagatavošanā. Šeit iespējams atrast receptes ballīšu uzkodām, klājot galdu bērnu jubilejas svinībām, veselīgiem našķiem, sātīgām pusdienām un vieglām vakariņām. Lapas dalībnieki dalās arī pieredzē par maltīšu plānošanu un to, kā veikalā iepirkties taupīgi.


6. “Andele_for_kids” – jaunas un lietotas preces bērniem. Šajā lapā var atrast gan rotaļlietas, gan apģērbu, gan arī interesējošu pakalpojumu sniedzējus, piemēram, bērnu ballīšu rīkotājus vai animatorus.

Reklāma
Reklāma


7. “Viss bērniem un grūtniecēm” – lapa, kurā iegādāties jaunas un lietotas preces ne tikai bērniem, bet arī topošajām māmiņām. Viss, sākot no grūtnieču apģērba, bērnu ratiem un mazuļa aprūpes piederumiem, līdz rotaļlietām un precēm mājai. 


8. “Viss kāzām” – kāzu sezona vairs nav aiz kalniem. Šajā lapā atbildes meklē tie, kuriem skaistais pasākums vēl tikai priekšā, bet pieredzē dalās tie, kuri gredzenus jau mijuši. Preces un pakalpojumi, kas aktuāli kā jaunajam pārim, tā vedējiem, kāzu rīkotājiem un arī viesiem. 


9. “Ballīšu dekorāciju andele” – te iespējams pārdot savas aizvadītās ballītes aksesuārus un dekorācijas citiem, vai atrast nepieciešamo par draudzīgām cenām. Piepūšamās atrakcijas, tematisko bērnu ballīšu aksesuāri, idejas dekorāciju izgatavošanā. Daļa preces un inventārs tiek piedāvātas arī uz īri. 


10. “Darbojies ar bērnu” – lapa, kurā iespējams atrast idejas, kā pavadīt laiku kopā ar bērniem. Interesantas nodarbes zinātkārām atvasēm. Mammas no Latvijas un arī citām pasaules valstīm, savstarpēji dalās pieredzē un atklājumos, ievietojot lapā fotogrāfijas un viedo. Idejas, kā bērniem attīstīt pirkstu motoriku, veicināt radošo iztēli, apgūt dažādas prasmes vai vienkārši – rotaļāties. Aktivitātes piemērotas dažāda vecuma bērniem.