Latvijā radītā bērnu zīmola ZAZA pavasara un vasaras apģērbu kolekcija. FOTO galerija

Skaties Latvijā radītā zīmola "ZAZA COUTURE" pavasara / vasaras apģērbu kolekciju bērniem. ZAZA nemainīgās vērtības ir dzīvesprieks, krāsas un kvalitāte - tās pārpārēm ir arī šīs sezonas kolekcijā. 

Bērnu apģērbu ražošanā tiek izmantoti augstās kvalitātes viskozes un kokvilnas audumi, kas ir komfortābli ne tikai mazajiem valkātājiem, bet ir ērti kopšanai arī mazo klientu vecākiem. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērnu apģērbu ražošanā tiek izmantoti augstās kvalitātes viskozes un kokvilnas audumi, kas ir komfortābli ne tikai mazajiem valkātājiem, bet ir ērti kopšanai arī mazo klientu vecākiem. Publicitātes foto.

bērnu apģērbi zaza

ZAZA COUTURE  ir Latvijas modes zīmols, kuram ir jau vairāk nekā 15 gadi!  ZAZA ir dibināta 2002.gadā.  ZAZA nemainīgās vērtības ir dzīvesprieks, krāsas un kvalitāte. No maz pazīstama zīmola, gadiem ejot, ZAZA ir sasniegusi un nostiprinājusi savu vietu ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās robežām.

Kā lielu sasniegumu zīmols uzskata ikgadējus kolekciju pasūtījumus no 100 veikaliem ASV un vairākiem desmitu veikaliem Austrālijā, Jaunzēlandē, Japānā un Īrijā. 

Kā lielu sasniegumu zīmols uzskata ikgadējus kolekciju pasūtījumus no 100 veikaliem ASV un vairākiem desmitu veikaliem Austrālijā, Jaunzēlandē, Japānā un Īrijā. ZAZA COUTURE  ir lepna iznest Latvijas vārdu pasaulē ar stila un kvalitātes zīmi.

Reklāma
Reklāma

Šo gadu laikā gūtā pieredze ļauj veiksmīgi turpināt iesākto darbu.ZAZA COUTURE ražotnē darbojas profesionāla komanda. Ikviens, kurš piedalās apģērbu ražošanas procesā, ir ta neatņemama sastāvdaļa. Katra sezona iesākas ar mākslinieces fantāzijs lidojumu un skicēm, materiālu iegādi lielākajās manufaktūrās Eiropā. Audumi ir ražoti pēc jaunākajām tehnoloģijām. To kvalitāte ir nevainojama. Bērnu apģērbu ražošanā tiek izmantoti augstās kvalitātes viskozes un kokvilnas audumi, kas ir komfortābli ne tikai mazajiem valkātājiem, bet ir ērti kopšanai arī mazo klientu vecākiem. Ceļš no auduma baķa līdz gatavai produkcijai ir gana garš, atbildības un optimisma pilns. To dāvājam ikvienam, kurš iecienījis Zaza!