Una meklē māsu Diti Olševsku. Ieskaties bildē

Šī ir Dite Olševska. Viņa ir dzimusi 1969.gada 25.martā Rīgā, Latvijā. Dite ir viena no piecām māsām un viņas bioloģisko māti sauca Aija Olševska. 

 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Divu vai trīs gadu vecumā Dite mātei tika atņemta un viņa nokļuva bērnunamā, iespējams Rīgā. Dites tēvs bija ēģiptietis, par ko liecina viņas tumšās acis un tumšie mati un tumšāka ādas krāsa. Es zinu, ka Dite bērnībā izkrita no šūpolēm un no kritiena ieguva rētu kaut kur uz sejas. Iespējams šī rēta ir vēl šodien, saka Dites māsa Una. 


Ļoti liela iespēja, ka Dite bija adoptēta 70 - jos gados, un visa viņas identitāte iespējams ir mainīta iekļaujot viņas tautību. Esmu izdarījusi visu iespējamo, kas ir atļauts likuma robežās, lai atrastu Diti, bet viss apstājas pie personas datu aizsardzības likuma, tāpēc tālāk nekur netieku. Es ļoti ceru uz interneta un mēdiju palīdzību, lai mēs beidzot visas māsas būtu atkal kopā. Ja jūs atpazīstat šo sejiņu bildē vai arī jums ir jebkāda informācija par Diti Olševsku, lūdzu, rakstiet man uz e-pastu unaolsevska78@gmail.com jeb draugiem.lv un Facebookā. 

Reklāma
Reklāma