Bērnu apģērbi – spilgtākās pavasara modes tendences 2019

Pavasaris allaž ierodas, pie rokas vezdams jaunas modes tendences. Ne tikai kungu un dāmu, bet arī bērnu garderobēs. Lai noskaidrotu, kuri būs šīs sezonas populārākie bērnu apģērbi, tiešsaistes tirgošanās platforma Andelemandele ir apkopojusi aktuālākās pavasara bērnu modes tendences! Turpini lasīt un uzzini, kā stilīgi saģērbt savu atvasi 2019. gada pavasarī!

Pavasarī „nenošausi garām”, tērpjot bērnu košos toņos – tos izvēlas pat dizaineri.

FOTO: Shutterstock.com

Pavasarī „nenošausi garām”, tērpjot bērnu košos toņos – tos izvēlas pat dizaineri.

7 modes tendences, ko izmantot, veidojot bērna garderobi
Uzskats, ka bērnu ģērbšanā tiek lietoti apģērbi, kas ir funkcionāli, taču ātri nomaināmi un vizuāli nepievilcīgi, mūsdienās ir novecojis. Dizaineri veido bērnu apģērbu kolekcijas, kas ir tikpat inovatīvas, kā pieaugušajiem domātās. Lai pavasarī saģērbu savu mazo stilīgi, iekļauj bērna garderobē kādu no šīm aktuālajām tendencēm: 


1. Apdrukas
Bērnu apģērbi nav iedomājami bez košām apdrukām. 2019. gada pavasarī īpaši populāri būs:
    • no pieaugušo modes aizgūtie dzīvnieku tematikas raksti (piemēram, tīģera, leoparda utt.);
    • romantiski ziedu raksti (it īpaši ūdenskrāsu stilistikā), kas labi izskatās, piemēram, uz cepurītēm un mēteļiem;
    • slavenu zīmolu logo, kas aizgūti no 90. gadu modes;
    • pozitīvi uzraksti (piemēram, īsziņas formāta teksti un smaidiņi uz t-krekliem).

 

2. Košas krāsas
Pavasarī „nenošausi garām”, tērpjot bērnu košos toņos – tos izvēlas pat dizaineri, kuru ierastā krāsu gamma iepriekš bijusi piezemētāka. Īpaši iecienīti būs sarkanas un zilas krāsas bērnu apģērbi.

 

FOTO: Shutterstock.com

 

3. Rozā tonis
Viens no populārākajiem pasteļtoņiem – rozā – pavasara sezonā nezaudēs savu aktualitāti nedz meiteņu, nedz puišu apģērbā. Ja vēlies nedaudz spilgtāku paleti, kombinē sārto ar kādu „pieaugušāku” krāsu, piemēram, tumši zilo.


4. Dabiski materiāli
Zaļajai domāšanai iegūstot arvien lielāku popularitāti, arī modes pasaulē manāma tuvošanās ilgtspējīgam, dabai draudzīgam dizainam. Šajā pavasarī modē būs dabas un zemes toņos ieturēti bērnu apģērbi, kas šūdināti no ētiski ražotas kokvilnas un lina.

 

FOTO: Shutterstock.com


5. Volāni
Tāpat kā pieaugušās dāmas, šopavasar arī mazās lēdijas jutīsies modernas, ja izvēlēsies apģērbu ar dekoratīviem volāniem. Turklāt tiem ne vienmēr jābūt uz kleitas vai svārkiem. Lieliski izskatīsies arī, piemēram, džemperītis ar volāniem piedurkņu daļā.

Reklāma
Reklāma


6. Bārkstis
Vēl kāds no sieviešu modes aizgūts elements jaunajā sezonā būs bārkstis. Siltajā laikā lieliski izskatīsies bārkstīm apdarināts peldkostīmiņš, vēsākā laikā koša, bārkstaina jaciņa mūsdienīgā kovboju stilā.


7. Izšuvumi
Dažādi izšuvumi, vizuļi, mākslīgie dārgakmeņi un trīs dimensiju aplikācijas šajā pavasarī būs neatņemama stilīga bērnu apģērba sastāvdaļa.

 

Moderns ietērps, moderni aksesuāri
Modes tendences neattiecas tikai uz apģērbiem vien. Atkarībā no bērna vecuma, stilīgu koptēlu palīdzēs radīt arī aksesuāri un gadžeti. Piemēram:

     • krāsainas austiņas mūzikas baudīšanai. Izvēlies ierīci ar ierobežota skaļuma opciju;

    • moderns dzeramais trauks vai termoss, ko paņemt līdzi ceļā. Gluži kā mammas vai tēta pārnēsājamā kafijas krūze;

     • bērniem paredzēts mini rotaļu drons. „Gaisīgiem” piedzīvojumiem brīvā dabā utt.

 

Stilīgi un pavasarīgi bērnu apģērbi Andelemandele
Ne vienmēr mūsdienīgas garderobes veidošanā nepieciešams tērēt lielu summu, iegādājoties uzcenotu jaunākās kolekcijas apģērbu un aksesuārus. Bērni aug ātri un pavisam drīz iegādātie bērnu apģērbi būs par mazu. Lieliskas cenas tādiem bērnu apģērbu zīmoliem kā Polan O. Pyret, Next, Ralph Lauren, Calvin Klein, Zara KIDS, George, Chicco un citiem.

FOTO: Shutterstock.com


Lielisks veids, kā izveidot vairākus pievilcīgus, pavasara sezonas modes tendencēm atbilstošus apģērbu komplektus, ir radoša iepirkšanās lietoto preču veikalos.

Piemēram, Andelemandele oriģinālo pērļu klāstā Tu atradīsi lieliski saglabātus, kvalitatīvus bērnu apģērbus, apavus, aksesuārus un rotaļlietas jebkurai vecuma grupai un sezonai. Ideālo pavasara tērpu varēsi sakomplektēt pat neizejot no mājas. Turklāt lietoti apģērbi ir lieliska alternatīva, lai dzīvotu dabai draudzīgāk!

Andelemandele bērnu apģērbi patiks ikvienai mazajai modes dāmai vai džentlmenim! Ieskaties un papildini bērna garderobi ar košām un modernām lietām!