Profesija | Laika ziņu diktors

Kādā agrā rītā, lai satiktos ar Rūtu Dvinsku, raidījuma ''900 sekundes'' laika ziņu diktori, iepazītos ar laika ziņu diktora darbu, kā arī iepazīstinātu raidījuma skatītājus ar Bērnu Universitāti, devāmies uz LNT studiju.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Neilgi pirms plkst. 7:00 ieradāmies studijā, kurā pārsteidza tas, ka jau pašā rīta agrumā cilvēki ir tik rosīgi. Vēlāk sarunā ar Rūtu noskaidrojām arī to, cikos tad no rīta katrs 'ziņu cilvēks' mostas. Visagrāk ceļas ārzemju ziņu veidotājs, tas ir plkst. 3 naktī! Tas bija šokējoši!

 

 

Pati Rūta dzīvo ārpus Rīgas, tāpēc viņas rīta rutīnā jāierēķina arī laiks, kas tiek pavadīts ceļā uz LNT studiju. Arī Klāvs izbaudīja agro celšanos un nelielo uztraukumu, dodoties uz rīta raidījuma tiešo ēteru, kurā kopā ar mammu un  Mammamuntetiem.lv vadītāju Ingu vispirms iepazīstināja raidījuma skatītājus ar Bērnu Universitāti. Kā arī pats galvenais - uzklausījis Rūtas ieteikumus par laika ziņu vadīšanu, Klāvs stāstīja laika ziņas!

 

 

Sarunā ar bērniem, Rūta atklāja arī dažādas ķibeles un smieklīgus atgadījumus, kas pašai ir gadījušies gan tiešajā ēterā, gan saistībā ar darbu.

Reklāma
Reklāma

 

 

Dinija, Lība un Dāvis aizkadrā atbalstīja Klāvu, sagatavojot sev interesējošus jautājumus par laika ziņu diktora darbu. 

 

Lai uzzinātu vairāk, skaties video!