2018. gada skaistāko kāzu foto izlase. Idejas un FOTO galerija iedvesmai

Latvijas Kāzu fotogrāfu asociācija jau devīto gadu organizē kāzu fotokonkursu ar mērķi attīstīt kāzu fotogrāfijas nozari, apzināt labākos Latvijas kāzu fotogrāfus un reklamēt plašākai sabiedrībai viņu pakalpojumus. Šogad asociācija saņēma 73 fotogrāfu pieteikumus, un konkursa žūrijai kopumā bija jāizvērtē 1087 fotogrāfijas. 

Gatavošanās. Fotogrāfs - Rolfs Vendiņš

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gatavošanās. Fotogrāfs - Rolfs Vendiņš

Par labāko 2018. gada labākie kāzu fotogrāfu Latvijā un titula “Gada labākais kāzu fotogrāfs” ieguvēju kļuva Rolfs Vendiņš.


Tikai ar viena punkta atšķirību otro vietu ieguva Mārcis Baltskars, bet nosacītā bronzas medaļa šogad tika Sasch Fjodorov. Fotogrāfiju iesniegšana un vērtēšana notika 12 kategorijās, tai skaitā, 10 pamatkategorijās, kuru kopvērtējums nosaka Gada labāko fotogrāfu – “Gatavošanās”, “Ceremonija”, “Emocijas”, “Minimālisms”, “Portrets”, “Jaunais pāris”, “Detaļas”, “Svinības”, “Humors”, “Gaismas spēles”.
 

2018. gada labākās kāzu fotogrāfa Rolfa Vendiņa fotogrāfijās




Apskati galerijā visu kategoriju bildes, kas saņēmušas augstu novērtējumu

Reklāma
Reklāma


Konkursa fotogrāfijas vērtēja kāzu industrijas pārstāvji Latvijas un pasaules mērogā: starptautiski atzīta kāzu fotogrāfe no Lielbritānijas – Emilie White, godalogots kāzu fotogrāfs no Krievijas – Igor Bulgak, kāzu fotogrāfs no Spānijas – Alberto Sagrado, 2014. un 2017. gada “Gada labākais kāzu fotogrāfs” titula ieguvēja Inta Lankovska un 2009. gada “Gada labākais kāzu fotogrāfs” Andrejs Zavadskis. Savukārt, kategoriju “Kāzu stāsts” vērtēja fotogrāfs un aģentūras “F64” dibinātājs Gatis Rozenfelds, kāzu fotogrāfe Inta Lankovska, modes un portretu fotogrāfe Aiga Rēdmane un kāzu medija “LĪGAVĀM” direktore un galvenā redaktore Iveta Rikmane. 


 

Saistītie raksti