Pamestā dzīvoklī Maskavā starp puvekļiem un tarakāniem atrod no ārpasaules izolētu, nobadinātu meitenīti

Piecgadīgo Ļubovu kādā Maskavas dzīvoklī Krievijā kritiskā stāvoklī atradusi policija. Meitene bijusi pamesta ilgu laiku, dzīvojusi atkritumu kaudzēs, badā, turklāt meitenītei nav attīstītas runas spējas, ziņo medijs "The Daily Mail". 

Kādā Maskavas dzīvoklī atrasta pamesta meitenīte, kura turēta badā un izolēta no ārpasaules. (Foto: Ekrānuzņēmums no video (Россия 24))

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kādā Maskavas dzīvoklī atrasta pamesta meitenīte, kura turēta badā un izolēta no ārpasaules. (Foto: Ekrānuzņēmums no video (Россия 24))

Dzīvoklī atrastās meitenes veselības stāvoklis raksturojams kā smags - viņai novērotas anoreksijas pazīmes, turklāt viņas kaklā pat ieaugušas krelles. Miteklis, kurā piecgadīgā meitene uzturējusies, bijis tik netīrs un smakojošs, ka likumsargiem nācies izmantot sejas maskas, lai pa to pārvietotos.


Kaimiņš, kurš izsaucis policiju bērna nemitīgās raudāšanas dēļ, atzīst, ka, ienākot dzīvoklī, kopā ar likumsargiem teju noģībis no neciešamās smakas.

Krievijas mediji likteņa varā pamesto bērnu jau nodēvējuši par Maugļu meiteni. Piecgadīgā meitene neprot runāt, un viņas uzvedībā novērojams sociālo prasmju trūkums.
"Piecus gadus vecā meitenīte sēdēja uz palodzes, ģērbusies t-kreklā. Viņai nebija apakšveļas," stāsta kaimiņš. "Viņa raudāja un apkārt nebija ēdiena. Visur skraidīja prusaki." Kad meitenei piedāvāts ūdens, viņa, slāpju mākta, vienā piegājienā izdzērusi teju divus litrus ūdens.

Piecgadīgās Ļubovas kaklā ieaugušas krelles. (Foto: Ekrānuzņēmums no video (Россия 24)) 

 

Kā atklāj kaimiņi, bērna māte Irina Garaščenko (47) pirms pieciem gadiem atvedusi jaundzimušo uz dzīvokli, tomēr pēc neilga laika paziņojusi, ka viņas bērns dzīvos ar vecvecākiem. Sievietes vīrs deportēts uz Ukrainu. Izrādās, ka tie bijuši meli, jo bērns visu šo laiku atradies dzīvoklī, atstumts un pilnīgi noslēgts no ārpasaules.

Zināms, ka bērna atrašanas laikā uz notikuma vietu atsteigusies arī pati māte, kura nav bijusi dzīvoklī dienām ilgi. Viņa tika apcietināta aizdomās par slepkavības mēģinājumu. Kaimiņi par notikušo ir šokēti, jo sieviete bijusi labi ģērbta, strādājusi labā darbā, turklāt palīdzējusi uzkopt koplietošanas telpas.

Reklāma
Reklāma

 

https://www.youtube.com/embed/HkBgQbR0DUs

 

No portāla Jauns.lv