Ilona Balode atklāti par ģimenes dzīvi ar Ūdrīti: "Dēls uz mani ir ļoti greizsirdīgs". FOTO

Mūziķu Rolanda Ūdra un Ilonas Balodes dēlam ir jau trīs gadi. Bārts ir ļoti pieķēries tētim, kura veselības stāvoklis lēnām, bet tomēr uzlabojas. “Bārts ļoti mīl tēti, un Ūdrim tas ļoti patīk. Kad viņš ierauga Bārtu, tā smaida,” žurnālam "Kas Jauns" atklājusi autoavārijā smagi cietušā mūziķa sieva Ilona. Viņa kopā ar Rolandu, dēlu, mammu un divām asistentēm šomēnes apmeklēja "Zelta mikrofona" balvu pasniegšanas ceremoniju.

 

Balode un Ūdris Zelta mikrofona balvu pasniegšanas ceremonijā. (Foto: Juris Rozenbergs)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Balode un Ūdris "Zelta mikrofona" balvu pasniegšanas ceremonijā. (Foto: Juris Rozenbergs)

Tēte mīļa!
Stāstot par savu dēlu, Ilona saka, ka puika ir radošs un viņam patīk visādi ķimerēties – zīmēt, līmēt, no lego klučiem taisīt vilcienus un mašīnas. “Esmu novērojusi, ka viņam arī patīk mūzika, Bārts spēlē visādus instrumentus, mutes ermoņikas. Es nezinu, vai puika būs dziedātājs, bet mēs mājās kaut ko dungojam. Katru vakaru pirms aizmigšanas dziedam vairākas dziesmas, mums ir tāds kā savs popūrijs. Sākam ar "Teletūbijiem", tad dziedam "Peļu lāča" dziesmiņu, dziesmas no multfilmām krievu valodā. Viņš tām dungo līdzi,” atklāj Bārta māmiņa.


 

 

 

Reklāma
Reklāma

Kāds puikam ir attiecības ar tēti?
“Neko nevar izdarjīt tētu!” – pēkšņi sarunā iesaistās Bārts pats, bet Ilona piebilst: “Viņš tētim liek runāt, prasot: “Tēte, kas tas ira – “e,e”?!” Jo tā Ūdris runā – viņš saka “e e”, bet Bārts tad vaicā, ko tētis gribējis pateikt. Bārtam ar tēti ir ļoti liels kontakts. Un viņš ir uz mani ļoti greizsirdīgs, kad ielienu pie Ūdra gultā, jo Bārts uzskata, ka tētis ir tikai viņam. Viņš tad arī uzreiz lien gultā. Vai arī piemet pilnu gultu ar mantiņām,” pasmaida Ilona, sakot, ka Bārts mēģina palīdzēt stumt tēta ratiņus, pasniedz viņam ēdienus un dzērienus, dod cepumus. Vienreiz gan Rolands pavisam nejauši iekodis Bārtam pirkstā un puika dikti sabijies, jo bijis nesaprašanā, kāpēc tā noticis.

 

No portāla Jauns.lv