Gardās mannas pankūkas

 03. janvāris 2019 7:00 Recepte

No mannas var vārīt ne tikai putras, bet arī desertus, cept kūkas un pankūkas. Šoreiz par to, kā pagatavot mannas pankūkas. Mannu pārliet ar kefīru var iepriekšejā vakarā, tad no rīta varēs ātri un vienkārši iejaukt mīklu.



Pankūkas būs īpaši gardas ar medu, svaigām ogām, pūdercukuru vai ievārījumu.


Pagatavošana:

 

  1. Mannu pārlej ar kefīru vai jogurtu, apmaisa, apsedz ar vāku vai pārtikas plēvi un atstāj uz 1 stundu.
  2. Olas uzputo ar vanilīna cukuru, pievieno mannai un samaisa.
  3. Uzcep pankūkas, lejot uz pannas pa 1 ēd.k. uz katru pankūku.
  4. Pasniedz ar medu, svaigām ogām, pūdercukuru vai ievārījumu.

Receptes autors: Rojs no Pipars.lv

Sastāvdaļas

1. Manna
200 grami
2. kefīrs vai bezpiedevu jogurts
250 grami
3. Olas
2
4. Vanilīna cukurs
15 grami



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas