Čellu trio “Melo-M” uzstāsies ar koncertprogrammu "Maģiskā Radio tūre"

Čellu trio “Melo-M” 2019. gada pavasarī viesosies vairāku Latvijas pilsētu koncertzālēs ar jaunu koncertprogrammu “Maģiskā Radio tūre”, skaņdarbu izvēlē īpaši pievēršoties radio tēmai. Gaidāmās turnejas koncertos lielu daļu “Melo-M” repertuāra veidos jauni skaņdarbi – gan grupas dalībnieka Kārļa Auzāna orģinālmūzika, gan iepriekš nedzirdētas versijas par grupas “Radiohead” mūzikas darbiem, gaidāms arī grupas “Queen” slavenās dziesmas “Radio Ga Ga” jauns atskaņojums trim čelliem un sitamajiem instrumentiem.

Radio nevar bez mūzikas, tāpat kā mūzika nevar bez radio! Tieši tāpēc grupas jaunās programmas vadmotīvs ir radio tēmas apspēle dažādos veidos.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Radio nevar bez mūzikas, tāpat kā mūzika nevar bez radio! Tieši tāpēc grupas jaunās programmas vadmotīvs ir radio tēmas apspēle dažādos veidos.

Radio nevar bez mūzikas, tāpat kā mūzika nevar bez radio! Tieši tāpēc grupas jaunās programmas vadmotīvs ir radio tēmas apspēle dažādos veidos – izvēloties dziesmas, kas veltītas radio, kā arī darbus, kur radio vārds likts nosaukumā.

Līdztekus jauniem skaņdarbiem turnejas koncertos “Melo-M” čellisti atskaņos arī pašus populārākos grupas darbus – gan versijas par pasaules un Latvijas popmūzikas un rokmūzikas tēmām, gan tautas mūzikas darbus un Kārļa Auzāna orģinālmūziku.

Turnejas koncertos “Melo-M” sastāvā muzicēs čellisti Kārlis Auzāns, Miķelis Dobičins un Jānis Pauls, kā arī sitaminstrumentālists Miķelis Vīte.

Turneja norisināsies no marta līdz maijam, tās ietvaros “Melo-M” muzicēs Liepājā, Siguldā, Rēzeknē, Jelgavā, Berģos un Cēsīs.

Reklāma
Reklāma
  • Jelgavas kultūras nams                 1. marts      plkst 19.00
  • Berģu kultūras centrs                     8. marts     plkst 19.00
  • Vidzemes koncertzāle Cēsis          22. marts   plkst 19.00
  • Kultūras centrs Siguldas devons    6. aprīlis    plkst 19.00
  • Latgales vēstniecība Gors             17. maijs    plkst 19.00

Biļetes uz koncertiem var iegādāties Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās un internetā:

https://www.bilesuparadize.lv/lv/performances/performance/16922