Moderni, ērti apavi par izdevīgām cenām

Vēlies skaistus un ērtus apavus par izdevīgām cenām? Tieši šādu salikumu piedāvā veikals Somijas Apavi.

Somijas Apavi - gadu gaitā pārbaudīta vērtība. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Somijas Apavi - gadu gaitā pārbaudīta vērtība. Publicitātes foto.

Veikalā Somijas Apavi jūs sagaida ļoti daudzveidīgs apavu piedāvājums dažādiem vecumiem, dažādām gaumēm un izmēriem. Šeit pieejami sieviešu apavi līdz pat 45.izmēram, bet vīriešu līdz pat 51.izmēram, kā arī ir dažāda platuma apavu izvēle. Somijas Apavi piedāvā plašu bērnu apavu, čību un somu izvēli.


No 4.februāra veikalā ir sākusies rudens/ziemas kolekcijas izpārdošana – visi apavi un somas par puscenu. Šī ir laba iespēja iegādāties Eiropas ražotāju apavus un somas par zemām cenām. Veikalā Somijas Apavi jūs atradīsiet šādus zīmolus: Ara, Salamander, Gabor, Hogl, Hassia, Josef Seibel, Gerry Weber, Kuoma, Rieker, Remonte, Janita un citus.


Svarīgi zināt, ka, pasūtot un piegādājot dažādās valstīs ražotos modeļus, ir īpaši rūpīgi  piedomāts, lai visi piedāvātie apavi būtu maksimāli ērti, zoles veidotas anatomiski pareizi, apavu modeļi gadalaikam un klientu pieprasījumam  maksimāli atbilstoši,  ar modernu dizainu.


Nāciet ciemos veikalā Rīgā – K.Barona ielā 36, vai apmeklējiet interneta veikalu www.somijasapavi.lv. Pasūtot preces interneta veikalā, piegāde visā Latvijā 2-5 darba dienu laikā.


Sekojiet veikala jaunumiem Facebook/Somijasapavi un Instagram @somijas_apavi