Drosmīgi topošie vecāki aicināti piedalīties dzemdību filmēšanas projektā

Jauns, starptautisks Europas Savienības video projekts meklē drosmīgus topošos vecākus, kuri gatavi dalīties ar mazuļa dzimšanas brīnuma stāstu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Projekta mērķis ir atainot jauno vecāku emocijas un citus simboliskos, saviļņojošos mirkļus gan pirms, gan pēc un arī pašu dzemdību laikā. Kadrā plānots iemūžināt satraukuma un lames pilnās vecāku sejas, mammu un tuviniekus, kas plāno piedalīties dzemdībās, kā arī jaundzimušā bērniņa pirmos mirkļus.

Projekts tiks filmēts vairākās Eiropas valstīs, tostarp Vācijā, Beļģijā, Spānijā un Francijā, un tā mērķis ir atainot dzīvības brīnumu un pašu skaistāko dienu jauno vecāku mūžā visā Eiropā. Kopējais konteksts ir par demogrāfijas stiprināšanu, drošu un labklājīgu Eiropas Savienību mazajiem jaunpienācējiem.

Projekta kampaņas iniciatīva Eiropas Parlamenta vēlēšanas.

Vēlamie aptuvenie datumi, kuros tiek meklēti dalībnieki dzemdību ainas filmēšanai, ir starp 23. un 25. februāri vai mazliet agrāk.

Reklāma
Reklāma

Projekta ietvaros paredzēts motivējošs finansiālais attalgojums - 2000 euro par dalību. Projekts ir mākslas formāta un tam nebūs nekāda saistība ar medicīniskām norisēm, tikai emociju fiksēšana.

Jautājumiem un dalības iepējām lūdzu rakstīt - madara@balticfilms.com