Asinsgrupa un cilvēka raksturs

Cerams, ka zini, kāda ir tava asinsgrupa, jo tas ir ļoti svarīgi. Šoreiz aplūkosim, kāds tavai asinsgrupai ir sakars ar raksturu. Astrologi uzskata, ka arī asinsgrupa nosaka cilvēka raksturu. Tu vari arī papētīt, kāda tā ir tavai "otrajai pusītei" un vai tā atbilst viņa "es".

 

FOTO: Shutterstock.com

I grupa
Tā mēdz būt cilvēkam, kurš cenšas būt līderis. Ja šī persona izvēlēsies sev mērķi, tad cīnīsies par to līdz galam. Tā prot izvēlēties īsto virzienu virzībai uz priekšu. Tic saviem spēkiem, tai piemīt arī emocionalitāte. Un arī vājības - greizsirdība un nenosvērtība, kā arī slimīga godkāre.


II grupaŠ
Tādai personai patīk līdzsvars, miers un kārtība. Tā labi strādā ar clvēkiem. Turklāt tā ir jutekliska, pacietīga un vēlīga, bet ar vājībām - ietiepību un nespēju atslābināties.


III grupa
Šī asinsgrupa pieder cilvēkam, kurš ir jau noformējies individuālists. Atklāts, vaļsirdīgs, rīkojas tā, kā pats grib. Viegli piemērojas visiem apstākļiem, elastīgs, ar možu iztēli. Tomēr šīs personas vēlme pēc neatkarības vienmēr un visur reizēm var kļūt par tās vājo vietu.


IV grupa
Šī persona ir mierīga un līdzsvarota, parasti cilvēki to mīl un labi jūtas tās tuvumā. Tā prot citus izklaidēt, ir taktiska un taisnīga pret apkārtējiem. Taču reizēm kļūst asa, turklāt mēdz ilgi svārstīties, pieņemot lēmumus.

Reklāma
Reklāma

 

Avots: " Astroloģija, horoskopi, zīlēšana" (izd.Aplis).