Radiet prieku visai ģimenei ar LEGO®!

Šai brīnumainajā un mierpilnajā laikā, kad cītīgi gādājam dāvanas, lai iepriecinātu savus mīļos, var gadīties apjukt plašajā preču klāstā. Mēs esam apkopojuši kārotāko dāvanu sarakstu, kas noteikti iepriecinās bērnus Ziemassvētku rītā, turklāt LEGO® komplekti sniegs prieku ne tikai svētkos, bet visa gada garumā. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lasiet tālāk un izvēlieties komplektus, kuri būs labākā un atbilstošākā dāvana tieši Jūsu mazajam!


LEGO® DUPLO® (1,5 - 5 gadi) – nebeidzamas radošu rotaļu iespējas pašiem mazākajiem
LEGO DUPLO klucīši ir divas reizes lielāki par parastajiem LEGO klucīšiem un īpaši izstrādāti, lai būtu droši un ērti mazajām rociņām. LEGO DUPLO komplekti ir krāsaini, interesanti, iztēli raisoši un palīdz mazajiem būvētājiem apgūt arvien jaunas prasmes un iemaņas. 

 

 

 

“Ciparu vilciens” (10847) ir raiba iepazīšanās ar cipariem un skaitīšanu. Zinātkārajiem bērniņiem ļoti patiks būvēt, pārbūvēt un rotaļāties ar šo krāsaino vilcieniņu, vienlaikus apgūstot ciparus un trenējot prasmi skaitīt. 

 

 

 

 

 

Mazie mašīnisti noteikti novērtēs arī komplektu “Tvaika lokomotīve” (10874) ar viegli vadāmu inerces motoru, kas uzlabo bērna roku-acu koordināciju un sīko motoriku. Komplektā ietilpst arī 5 aktivitāšu klucīši, lai dotu vilcienam dažādas komandas. Turklāt šis komplekts lieliski apvieno fiziskās un digitālās rotaļas, pateicoties iespējai savienot Tvaika lokomotīvi ar mobilo lietotni, kurā būs vēl vairāk interesantu uzdevumu un ideju rotaļām. 
 

 

 

 

 

 

Savukārt mazos dzīvnieku mīļotājus noteikti iepriecinās komplekts “Mans pirmais dzīvnieku klucīšu komplekts” (10863), kas sniegs iespēju uzbūvēt savu dzīvnieku vilcienu. Tā būs lieliska iespēja pastāstīt bērnam par dažādām krāsām, šķirojot klucīšus, un par katru no attēlos redzamajiem dzīvniekiem - krokodilu, lauvu, žirafi, ziloni un putnu. Pēc aizraujošajām rotaļām ar šo vilcienu mazulis noteikti nespēs vien sagaidīt zoodārza apmeklējumu, lai apskatītu visus šos dzīvniekus arī dzīvē.
  

LEGO® Friends (6 – 12 gadi) – prieks un jautrība ik dienas
Lieliska dāvana radošām rotaļām būs LEGO Friends komplekts “Hārtleikas pilsētas kūrorts(41347). Komplektā iekļauts gan ūdens atrakciju parks, viensliedes vagoniņš un viesnīca, gan pludmales daļa ar ūdens motocikliem, paraplānu, glābēju posteni un pat delfīnu. Kas gan vēl ir nepieciešams priekpilnam atvaļinājumam! 

 

 

 

 

 

 

 


Interesantas lomu spēles rosinās komplekts “Draudzības māja” (41340). Hārtleikas pilsētas varones ir ierīkojušas LEGO® Friends galveno štābu vecajā ugunsdzēsības depo. Šeit var atpūsties jumta burbuļvannā, nodoties radošām nodarbēm Emmas mākslas telpā vai Andrea uzvedumu terasē, bet, kad atskan ugunsdzēsības trauksmes signāls, meitenēm ir jābūt gatavām jaunai misijai – jautrība nekad nebeigsies, izpildot uzdevumus kopā ar LEGO Friends draudzenēm - sportisko Stefāniju, dzīvnieku mīļotāju Mia, muzikālo Andrea, māksliniecisko Emmu un zinātni mīlošo Olīviju.

 

 


Savukārt komplekts “Mia māja kokā” (41335) piedāvā foršu iespēju izmēģināt savus spēkus mājas būvēšanā un iekārtošanā, jo galvenais uzdevums ir padarīt šo namiņu kokā par ideālu satikšanās vietu ar draugiem. Bet, ja bērnam labāk patīk atpūta pie dabas, tad prieku sniegs komplekts “Mia kemperis” (41339), kas piedāvā iespēju izspēlēt jautrības pilnos mirkļus, dodoties rotaļu izbraukumā kopā ar draudzenēm Stefāniju un Mia. Jo piedzīvojumiem dabā tāpat kā iztēlei nav nekādu ierobežojumu!

 

 

 

 

 

 

Reklāma
Reklāma

LEGO® City (5 – 12 gadi) – drosmīgajiem, uz piedzīvojumiem kārajiem varoņiem 
Iejušanās policista lomā kādam var būt īsts sapnis! Ar LEGO City sērijas komplektiem “Mobilais komandcentrs” (60139) un “Ātrā pakaļdzīšanās” (60138) tas ir iespējams. Līdz ar trauksmes signālu būs jāsteidzas pēc sava policijas žetona un jāuzsāk elpu aizraujoša pakaļdzīšanās uz motocikla, ar helikopteru vai auto, lai laupītāji tiktu notverti un nogādāti cietumā. Arī komplekts “Kalnu policijas štābs” (60174) ienesīs nervus kutinošus piedzīvojumus Jūsu mājās. Šis komplekts pārsteigs gan ar divstāvu policijas štābu ar tīkla metēju uz jumta, cietuma kameru ar izlaušanās sienu un alu zem kameras, gan ar helikoptera nolaišanās laukumu, policijas helikopteru ar rotējošiem propelleriem, laupītāju helikopteru ar ķēdi un āķi, policijas pilnpiedziņas auto un policijas motociklu. Garlaicīgi nebūs! 

 

Bet, ja bērnam patīk vilcieni, tad īstā dāvana būs LEGO City “Pasažieru vilciens” (60197). Šajā pārsteidzošajā komplektā ietilpst motorizēta lokomotīve ar Bluetooth vadāmu pulti ar 10 ātrumiem, konusveida skursteni un vadītāja kabīni ar atveramu logu, kā arī 2 vagoni ar noņemamiem jumtiem, sēdekļiem un galdiem, sliežu ceļš, būvējams perons ar 2 soliņiem un vilciena maršruta karti, luksofors un 4 LEGO minifigūras. Viss, kas nepieciešams, jautriem braucieniem ar vilcienu!

 

 

 

LEGO® NINJAGO® (8 – 14 gadi) – visiem veiklajiem nindzju faniem
Ar LEGO NINJAGO būvēšanas rotaļlietām mazie LEGO būvētāji nokļūs senā un teiksmainā zemē,  kur mājo bezbailīgie un varonīgie nindzjas. Intriģējošais LEGO NINJAGO komplekts “Vētras nesējs” (70652) noteikti priecēs visus nindzju fanus. Kurš gan nevēlētos lidot uz zibens pūķa Vētras nesēja kopā ar nindzju Jay un šaut zibens šautras no pūķa mutes! Cīņa pret Bezkājtētiņu un Uzgali tūdaļ sāksies!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kad cīņa būs galā, bērns priecāsies rotaļai pievienot komplektu “Pirmdedzis” (70653) un palīdzēt nindzjām Kai un Cole izglābt Pirmdedzi no Pūķu medniekiem. Ar NINJAGO sērijas komplektiem fantāziju rosinošas rotaļas būs garantētas!

 

 

 

 

 

LEGO® Star Wars™ (8 – 14 gadi) – Zvaigžņu karu cienītājiem
LEGO Star Wars “X-Wing Starfighter” (75218) ir detalizēts modelis ar izlaižamiem nosēšanās balstiem, atveramu minifigūras pilota kabīni ar ugunsdzēšamo aparātu aiz sēdekļa, šautenēm sānos un uz spārniem stiprinātiem šaujamajiem ar atsperes mehānismu, vietu R2-D2 un 2018. gada augusta jaunumu — sviru, kas pārslēdz spārnus no kruīza režīma uzbrukuma režīmā un pretēji. Ar X-Wing Starfighter lidojumi galaktikā (vai savā istabā) būs vēl aizraujošāki! Bērniem pavērsies bezgalīgi plaša, piedzīvojumu pilna pasaule, kurā var atveidot aizraujošus mirkļus no Zvaigžņu karu filmām vai radīt savus neaizmirstamos stāstus.

 

LEGO® Technic™ (9 – 16 gadi) – aizraujoši izaicinājumi pieredzējušiem būvētājiem
Šī ir iespēja ieskatīties celtniecības transportlīdzekļu nākotnē ar LEGO Technic sērijas komplektu "Volvo konceptuālais iekrāvējs uz riteņiem ZEUX" (42081). Šis konceptmodelis ir izstrādāts sadarbībā ar Volvo un tam ir daudz reālistisku detaļu, ieskaitot būvējamu karšu veidošanas dronu. Turklāt to var pārbūvēt par futūristisku Volvo konceptuālo kravas automašīnu PEGAX. 

Savukārt sacīkšu cienītājiem noteikti patiks komplekts “Kāpurķēžu sacīkšu auto ar tālvadības pulti” (42065). Ar šo pilnībā motorizēto ātrgaitas transportlīdzekli ar tālvadības pulti un milzīgajām kāpurķēdēm, kuras nodrošina vislabāko manevrētspēju, varēs gan rotēt, gan traukties pāri šķēršļiem, gan joņot zibenīgā ātrumā. Bet pēc sacīkšu beigām šo braucamo varēs pārbūvēt par jaudīgu bezceļa auto!
 

 

 

 

 

 

LEGO® BOOST Radošais komplekts (17101) (7 – 12 gadi) – bezgalīgas interaktīvu rotaļu iespējas
Šī būs pārsteidzoša dāvana ikvienam bērnam. Šis komplekts ir ne vien neticami aizraujošs un interesants, bet arī palīdz apgūt programmēšanas, inženierzinātņu un robotikas pamatus. Tas ir lielisks veids, kā interaktīvi darboties ar LEGO klucīšiem. Sākumā nepieciešams izvēlēties vienu no pieciem dažādajiem modeļiem - robotu Vernie, Ģitāru 4000, kaķi Frankie, Autobūvētāju vai M.T.R.4, pēc tam atrast viegli saprotamās būvēšanas instrukcijas bezmaksas mobilajā lietotnē un tad varēs nodoties būvēšanai, pielāgošanai un programmēšanai, lai paveiktu daudz interesantu aktivitāšu un uzdevumu. Veiciniet bērna radošumu ar LEGO BOOST!

 

 

Gūstiet iedvesmu no komplektiem, kas lieliski paspilgtinās svētku laika atmosfēru, ienesīs jautrību un palīdzēs bērniem attīstīt radošumu un iztēli, prasmi sadarboties, spēju pielāgoties un adaptēties, un uzlabos zināšanas arī par tehnoloģijām, padarot bērnus par rītdienas būvētājiem. Turklāt LEGO® komplektos atrodamās minifigūras rosina lomu spēles, tādā veidā attīstot bērnos empātiju un komunikācijas spējas.

 

Ienesiet svētku brīnumus savās mājās ar izklaidējošajiem LEGO® komplektiem!