Zigfrīds Muktupāvels, Jānis Lūsēns un Mārtiņš Vilsons svētkos aicina uz koncertiem "Trīs vīri Ziemassvētkos"

Trīs spoži mākslinieki - dziedātājs Zigfrīds Muktupāvels, komponists Jānis Lūsēns un aktieris Mārtiņš Vilsons kopā radījuši brīnišķīgu svētku programmu visai ģimenei “Trīs vīri Ziemassvētkos”, kas pirmo reizi izskanēs 14. decembrī Aizputes kultūras namā un pēc tam citviet Latvijā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Programmā izskanēs skaistākie Jāņa Lūsēna autordarbi saspēlē ar Zigfrīda Muktupāvela izjusto dziedājumu un vijoles spēli, un Mārtiņa Vilsona runāto Kārļa Skalbes dzeju, pasakām un citu autoru skaistākajiem Ziemassvētku stāstiem. Niansētā sarunā ar skatītāju koncerts ļaus nokļūt bērnības zemē, kad dzīve likās kā skaista un droša pasaka.

 

“Ir dažādi Ziemassvētku svinēšanas veidi,” stāsta Jānis Lūsēns. “Esam spēlējuši lielās un pārpildītās koncertzālēs, arī baznīcās, kur dziesmas skan svinīgi un skaisti, bet šoreiz gribējās mūsu klausītājam būt pavisam tuvu klāt. Kā mājās, kad katra skaņa ir kā mīlestības pilns veltījums īpašam cilvēkam.” 
Koncertos pie taustiņiem būs pats komponists Jānis Lūsēns.

Reklāma
Reklāma

 

Pirmajam koncertam 14. decembrī  Aizputes kultūras namā, sekos koncerti Ventspils Kultūras Centrā 17.12., Mārupes Kultūras namā 18.12., Baložu kultūras namā 19.12., Jēkabpils Tautas namā 20.12., Kandavas kultūras namā 21.12., Skrīveru kultūras centrā 22.12., Priekuļu kultūras namā 23.12. un Krimuldas Tautas namā 25.12.