Pareizā izvēle, gatavojoties bērnu ballītei

Noorganizēt jūsu bērnam sapņu ballīti ņemot vērā jūsu un bērna vēlmes piedāvā “Bigshow.lv” bērnu ballītes, kas piedāvā dažādas ballīšu tematikas, programmas un profesionālus animatorus. 

“Bigshow.lv” bērnu ballītes piedāvā dažādas ballīšu tematikas, programmas un profesionālus animatorus

FOTO: Mammamuntetiem.lv

“Bigshow.lv” bērnu ballītes piedāvā dažādas ballīšu tematikas, programmas un profesionālus animatorus

Esam pārliecināti, ka bērniem svētki ir vieni no vissvarīgākajiem notikumiem viņu dzīvē, jo var aicināt ciemos draugus, rotaļāties un ēst gardumus,  tāpēc organizātori strādā pie tā, lai viņa svētku diena kļūtu par patiesi vienu no labākajām, kura vēl ilgi paliktu atmiņā. 

 

Vietas izvēle
Big Show komanda palīdzēs atrast labāko vietu, kur organizēt sava bērna ballīti, jo var piedāvāt  vairāk kā 100 dažādas bērnu ballīšu vietas no saviem sadarbības partneriem visā Latvijā, kā arī piedāvā iespēju braukt ciemos pie jums uz ofisu, restorānu, mājām vai pat vienkārši uz kādu skaistu vietu pie dabas. 

 

Foto: Ballītē tiek demonstrēti akrobātiski triki un arī meistarklases veidā iemācīti bērniem

 

Ballītes vadītājs
Mēs uzskatām, ka pati galvenā ballītes sastāvdaļa ir labs ballītes vadītājs jeb animators, kurš parūpējas par dažādām rotaļām un vienkārši par jautru atmosfēru. Tieši tāpēc mūsu animatoru komandā ir profesionāļi ar vairāku gadu pieredzi bērnu un arī pieaugušo pasākumu vadīšanā, jo kā zināms bērnu ballīte ir arī sava veida mazie svētki un tikšanās vecākiem līdz ar to noteikti ballītes gaitā nedaudz jāizkustina arī viņi, bet protams galveno uzsvaru liekot uz ballītes galveno gaviļnieku. 

 

Scenārijs 
Ballītes plāns tiek rūpīgi sagatavots ņemot vērā, atrašanās vietu, bērna vecumu un skaitu. Tiek piedāvāta noteikta ballītes tematika un dažādas papildus atrakcijas. Big Show viens no pieprasītākajiem ballīšu veidiem ir ar animatoriem, kas ikdienā ir arī profesionāli akrobāti, ballītē tiek demonstrēti akrobātiski triki un arī meistarklases veidā iemācīti, bet šī ir tikai viena no ballīšu tematiskajām iespējām. Papildus ir iespējams noorganizēt dažādas radošās darbnīcas, seju apgleznošanu, glitera tetovējumus, balonu locīšanu figuriņās un pat dažādus priekšnesumus vai šova programmas. Katram klientam spējam atrast tieši to, ko meklē. Galvenais saprast bērna intereses. 

 

Reklāma
Reklāma

Foto: Bērni svin arī ar acīm – viņiem īpaši būtiski ir baloni, trauki ar multfilmu varoņu uzdruku, virtenes, krāsas, plakāti u.tml.

 

Dekorācijas
Noteikti nedrīkst aizmirst arī par vizuālo izskatu. Bērni svin arī ar acīm – viņiem īpaši būtiski ir baloni, trauki ar multfilmu varoņu uzdruku, virtenes, krāsas, plakāti u.tml.

 

 

Ēdiens
Bērni parasti ir ļoti izvēlīgi, tāpēc uz ballīti iesakām parasti sarūpēt pēc iespējas dažādāku ēdiena izvēli, bet ja nevēlaties to darīt paši, tad noteikti to varam sarupēt mēs. Ēdiena pasniegšanu var organizēt arī meistarklases veidā, kuras laikā bērni paši iemācas pagatavot garšīgus ēdienus, piemēram, saldējumu vai pankūkas, ko paši pēc tam arī var apēst.  

 

 Mūsu kontakti:

"Big Show"

telefons: 28286375, 

e-pasts: info@bigshow.lv