Jaunas bezmaksas nodarbības jaunajiem vecākiem! Grūtnieces uzturs un mazuļa piebarošana

Lieliski jaunumi topošajiem un jaunajiem vecākiem! Sākot ar novembri, Mammamuntetiem.lv Gudro Sievu skolā vēl divas bezmaksas nodarbības - Pārdomāts uzturs grūtniecības laikā un Mazuļa piebarošana pirmajā dzīves gadā. Nodarbības vada Latvijā pazīstamā uztura speciāliste Liene Sondore. Nodarbības dāvina Nr. 1 vitamīni Lielbritānijā - Vitabiotics.

Kad, kā un ar kādiem produktiem uzsākt mazuļa piebarošanu - uz šiem jautājumiem jaunajā bezmaksas nodarbībā atbildēs Latvijā pazīstamā uztura speciāliste Liene Sondore.

FOTO: Shutterstock.com

Kad, kā un ar kādiem produktiem uzsākt mazuļa piebarošanu - uz šiem jautājumiem jaunajā bezmaksas nodarbībā atbildēs Latvijā pazīstamā uztura speciāliste Liene Sondore.

Pārdomāts uzturs grūtniecības un zīdīšanas laikā
Drošs un pārdomāts uzturs grūtniecības laikā, un uzturs periodā, kad bērniņš tiek zīdīts ar krūti - par šiem tematiem topošajiem vecākiem stāstīs un uz viņu jautājumiem nodarbībā atbildēs uztura speciāliste Liene Sondore. Uzzināsi par svarīgākajām uzturvielām, kas jāuzņem grūtniecības laikā, kā arī produktiem, no kuriem šajā periodā jāuzmanās.
Grūtniecības laikā nav nepieciešama īpaša diēta, bet ir vajadzīgs izvēlēties tādu diētu, kas ir veselīga, līdzsvarota un pilna ar papildu vitamīniem un minerālvielām, mazuļa attīstībai un māmiņas veselībai. Tāpat speciāliste stāstīs par uztura izvēli laikā, kad bērniņš tiks zīdīts ar krūti.

Tuvākā nodarbība:

6. marts plkst. 16:00

LAI PIETEIKTOS NODARBĪBAI, SPIED ŠEIT


Mazuļa piebarošana pirmajā dzīves gadā
Kad, kā un ar kādiem produktiem uzsākt mazuļa piebarošanu? Nodarbību jaunajiem vecākiem par mazuļa uzturu pirmajā dzīves gadā vadīs uztura speciāliste Liene Sondo’e. Pilnvērtīgs uzturs bērna pirmajos dzīves gados ir jo īpaši svarīgs - tas nodrošina bērna augšanu, attīstību, kā arī veselību visai turpmākajai dzīvei. Zīdaiņiem ir īpaša organisma fizioloģija, t.i., notiek aktīva augšana, tai pat laikā orgāni un orgānu sistēmas nav pietiekami attīstījušās un nobriedušas. Rezultātā ir palielinātas uzturvielu vajadzības, lai gan maltītes apjoms ir ļoti ierobežots. Tas ir iemesls, kāpēc tieši pirmajos dzīves gados ir tik liela vajadzība sekot līdzi tam, kas mazulim tiek celts galdā. 

Tuvākā nodarbība: 

Reklāma
Reklāma

6. marts plkst. 17:30.

LAI PIETEIKTOS NODARBĪBAI, SPIED ŠEIT

 

Nodarbības dāvina:

vitamīni bērniem vitabiotics