Disney On Ice piedāvā Brīnumaino ledus festivālu

Rīga, Latvija 8., 9. un 10. janvāris – Esiet gatavi apburošam piedzīvojumam un brīnumainiem mirkļiem ģimenes lokā – Rīgā no pašas Disneja karaļvalsts ieradīsies visi mīļākie animācijas tēli, lai 2019. gada janvārī Arēnā Rīga uz ledus sarīkotu Brīnumaino Ledus Festivālu. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv



Brīnumainais Ledus Festivāls izveidots vēl iepriekš neredzētā karaliskā spožumā. Uz ledus tiks izstāstīti vairāki pasaku stāsti. Nāriņa Ariela, Salātlapiņa ar garo bizi, Bella no apburtās pils – iemīļotās varones varēs ieraudzīt prieka un jautrības pilnās situācijās, kas pazīstamas no Disneja animācijas filmām. Vakara galvenās varones noteikti būs māsas Anna un Elza no “oskarotās”, visā pasaulē iemīļotās animācijas filmas Ledus sirds/ Frozen. Kopā ar māsām un viņu draugiem, lielisko sniegavīru Olafu, skarbo kalnu vīru Kristofu un viņa vienmēr izpalīdzīgo ziemeļbriedi Svenu varēs doties piedzīvojumiem pilnā ceļojumā Ziemeļu kalnos, satiekot brīnumainus un neaizmirstamos pasaku tēlus.
 

 

 

“Vairāk nekā 30 gadus ilgajā pieredzē, veidojot šovus Disney On Ice, Feld Entertainment, ilgi gaidīja tieši filmu Ledus sirds/ Frozen,” atzīst producente Nikola Felda/ Nicole Feld. “Pats aizraujošākais, iedzīvinot uz ledus personāžus kā Anna un Elza, ir apziņa, ka viņas sniedz jaudīgus un iedvesmojošus vēstījumus, kas atstāj iespaidu uz skatītāju, kamēr pašas māsas atklāj īsto mīlestības nozīmi.”
 

Vakara galvenās varones noteikti būs māsas Anna un Elza no “oskarotās”, visā pasaulē iemīļotās animācijas filmas "Ledus sirds"

Reklāma
Reklāma

 

Brīnumainais ledus festivāls ir karalisku mirkļu parāde, kurā iemirdzas visdažādākie Disneju tēli. Turklāt enerģijas piepildītā horeogrāfija tā vien vilina skatītājus dziedāt līdzi pazīstamajām dziesmām no labi zināmajām animācijas filmām, kā arī ļauj pilnībā izbaudīt katru mirkli no krāšņajiem šoviem. Skatītājus aizraujošajā ceļojumā pavadīs pasaulē slavenākās peles Mikijs un Minnija, brīnumu valstībā ļaujot satikt Sebastianu un tritonu meitenes no Mazās nāriņas/ The Little Mermaid, raupjos kroga puišus no Sapinušies/ Tangled un lojālos, apburtos kalpotājus no Skaistules un briesmoņa/ Beauty and the Beast. 

“Apvienojot Disneja klasisko filmu momentus ar jaunāko kino sensāciju Ledus sirds/ Frozen, kombinējot tos ar komēdijas un mūzikas elementiem esam atklājuši, kā vēl reizi, pavisam unikālā veidā izstāstīt katru no jau labi pazīstamajām pasakām,” komentē producente Džuljeta Felda/ Juliette Feld.

Biļetes uz Brīnumaino Ledus Festivālu Arēnā Rīga 8., 9. un 10. janvārī var iegādāties “Biļešu Serviss” kasēs un www.bilesuserviss.lv. Vairāk informācija par biļetēm un to veidiem info@bdg.lv