Dzimšanas dienas ballīte - zinātniskais teātris skolā visai klasei!

Kur un kā rīkot bērna dzimšanas dienu - reizēm šis jautājums nedod miera, jo šķiet, ka visas idejas ir izsmeltas vai arī gluži vienkārši nav degsmes lieliem pasākumiem. Tāpēc padalīšos ar kādu, manuprāt, lieliski variantu.

Pēc pasākuma meita stāstīja, ka šovs ļoti, ļoti paticis - ne tikai viņai, bet ikvienam, kustīgākos klases zēnus ieskaitot. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pēc pasākuma meita stāstīja, ka šovs ļoti, ļoti paticis - ne tikai viņai, bet ikvienam, kustīgākos klases zēnus ieskaitot. Publicitātes foto.

Zinātniskais teātris un ķīmijas eksperimenti - par tiem noteikti esat ko dzirdējuši. Pastāv iespēja šos lieliskos ekspertus uzaicināt arī uz savu ballīti. Mūsu ilggadējs sadarbības partneris ir zinātnes skola Laboratorium.lv, un reiz viņi man izstāstīja par savu pakalpojumu - sarīkot ballīti… skolā! Tas domāts šādi - kādas mācību stundas ietvaros skolā ierodas zinātniskā šova vadītāji, apsveic jubilāru un visai klasei novada izglītojošu un aizraujošu šovu, atbilstoši vecuma grupai.

Kādas mācību stundas ietvaros skolā ierodas zinātniskā šova vadītāji, apsveic jubilāru un visai klasei novada izglītojošu un aizraujošu šovu.

Meitai, kura tobrīd mācījās 3.klasē, tuvojās dzimšanas diena, tāpēc piedāvājumu pieņāmām - arī klases audzinātāja šo iespēju novērtēja kā lielisku. 

Reklāma
Reklāma

Pēc pasākuma meita stāstīja, ka šovs ļoti, ļoti paticis - ne tikai viņai, bet ikvienam, kustīgākos klases zēnus ieskaitot. 


Vairāk uzzini www.laboratorium.lv.