Ģimenes svētku noslēgumā - īsts burbuļšovs!

Tie, kuri televīzijas ekrānos ir sekojuši līdzi Olimpiskajām spēlēm, noteikti būt ievērojuši, ka to sākumā un noslēgumā ir sarūpēta skaista izrāde, lai iepriecinātu ne tikai skatītājus, bet arī sportistus. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ņemot vērā labākos pasaules piemērus, arī savās ikgadējajās Ģimeņu sporta spēlēs sarīkojām grandiozu noslēgumu - īstu burbuļšovu. Un ar to trāpījām desmitniekā! Vienā mirklī arī pieaugušie kļuva kā bērni un neslēpa sajūsmu par burbuļu krāsām, formām un izmēriem. Tāds prieks un gandarījums!

 

Jā, milzu burbuļu pūšana nav vairs nekas pavisam jauns un nebijis, taču parasti tas redzēts un piedzīvots lielajos pasākumos - pilsētu svētkos un festivālos. Taču, ja jūs plānojat kādus ģimenes svētkus vai pasākumus (dzimšanas dienas, kāzas, draugu satikšanās reizes, radu salidojumus), burbuļu pūšanas aktivitāte noteikti ir tā, ko vērts īstenot - arī ne tik siltos gada mēnešos un pat ziemā! Turklāt - tas ir lielisks iemesls piecelties no galda un nedaudz izkustēties. 

Mārtiā Burbuļi

Šobrīd daudzās bērnudārzu grupiņās notiek karstas diskusijas, kur un kā rīkot bērniem izlaidumus, kādas kūkas cept, kādas kleitas šūt un kā mazos gaviļniekus izklaidēt. Te nu ir ierosinājums - ja ir ideja par klasisko hēlija balonu palaišanu debesīs, labāk izvēlieties burbuļus. Prieks būs daudz ilgāks, bildes būs košas un priecīgas. Un dabai tas pilnīgi noteikti būs saudzīgāk.  

 

Reklāma
Reklāma

Ja esat nolēmuši ar visu tikt galā pašu spēkiem, te varat skatīties burbuļu šķidruma pagatavošanas recepti. Mēs bijām slinkāki un lūdzām palīdzību "Mārtiņa Burbuļiem". To saimnieks Mārtiņš ir ļoti atsaucīgs un gatavs pielāgoties dažnedažādām klientu vēlmēm un vajadzībām. Mēs, Mammamuntetiem.lv, Mārtiņu ar komandu esam aicinājuši talkā arī mūsu lielajos pasākumos, piemēram, Tēva dienas festivālā, Bērnu dienas festivālā. Visās reizēs burbuļošana bija fantastiska. 

Un nu skaties bilžu galeriju, kā mums gāja!