Viss nepieciešamais topošajām ģimenēm un ģimenēm ar bērniem

Baby City Toy City ir viens no lielākajiem specializētajiem bērnu preču veikaliem Rīgā, kas var lepoties ar ļoti plašu sortimenta piedāvājumu – sākot no precēm, kas nepieciešamas, gatavojoties mazuļa ienākšanai ģimenē, līdz pat precēm jau lielākiem bērniem!

Baby City Toy City, Imantā, Slokas ielā 161

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Baby City Toy City, Imantā, Slokas ielā 161

Veikals ir lieliski piemērots apmeklējumam kopā ar bērniem, tajā ir jauka un mierīga atmosfēra, izpalīdzīgs un atsaucīgs personāls. Ērti iekļūt un izstaigāt arī ar ratiņiem, pieejama māmiņu istaba, rotaļu stūrītis bērniem un bezmaksas autostāvvieta.

 

Zīdaiņu nodaļā atradīsiet visu mazuļu aprūpei un topošajām māmiņām - preces dzemdību somai, zīdaiņu apģērbus, higiēnas un bērnu kopšanas piederumus, piena pumpīšus, pārtinamās virsmas un daudz ko citu! 

Lielā izvēlē arī pirmie trauciņi barošanai – snīpjkrūzītes, karotītes, bļodiņas, lacītes, un citas preces.
Te atradīsiet lietas arī bērnistabai – gultiņas, matrači, šūpulīši, barošanas krēsli, šūpuļkrēsli mazuļiem, preces drošībai, u.c.
 



Reklāma
Reklāma

Plaša vieta veikalā atvēlēta arī ratiem un autokrēsliem - ir gan rati 3in1, kulbu rati, pastaigu rati un ratu aksesuāri, kā arī ķengursomas un šūpuļkrēsliņi.  

Baby City Toy City atrodami arī apavi un apģērbi gan pašiem mazākajiem bērniņiem, gan lielākiem (līdz 158 izm.), veikalā ir atrodama arī iecienītā britu zīmola Mothercare bērnu apģērbu nodaļa un citi bērnu apģērbu zīmoli – Huppa, Reima, Cocodrillo, Lorita u.c., kā arī bērnu apavi no iecienītā itāļu zīmola Primigi.

Īpašu prieku bērniem sagādās rotaļlietu nodaļa, kurā ir ļoti plaša izvēle – sākot no pašām pirmajām rotaļlietām zīdaiņiem, līdz pat 14 gadu vecumam! Lelles, mašīnas, roboti, konstruktori, puzles un galda spēles - rotaļlietas katram vecumam un jautrākai bērnībai!

Veikala klāstā atradīsiet plaši atpazīstamus zīmolus, kā: Philips Avent, Chicco, Tommee Tippee, Canpol babies, Stokke, Maxi Cosi, Recaro, Britax, Babybjorn, Coccodrillo, Mayoral, Peg-perego, LEGO, Hape, Fisherprice, Hot Wheels, Barbie, Maisto, Rastar u.c.

Katru mēnesi veikalā ir īpaši akcijas cenu piedāvājumi – seko līdzi informācijai Instagram vai Facebook profilos!

Ietaupiet laiku un meklējiet visu nepieciešamo Baby City Toy City, Imantā!
Gaidām ciemos Slokas ielā 161


Atvērts: darba dienās, sestdienās 10:00-21:00, svētdienās 10:00-19:00
Iepērcies arī internetā: www.babycity.lv

Seko mums:
Instagram / BabyCityToyCityRīga
FB / https://www.facebook.com/babycitytoycityriga/