Bitīšu tēti ir vislabākie, saka Rīgas 167 PII piecgadnieki

Rīgas 167.pirmsskolas izglītības iestādes “Bitīšu grupiņu” apmeklē 5 gadus jauni bērni – mūsu mazās Bitītes. Ar lielu prieku un mirdzumu acīs mazās Bitītes zīmēja savu tētu portretus, gatavoja svētku kaklsaitesun cītīgi stāstīja par saviem visforšākajiem tētiem pasaulē. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Apkopojot bērnu teikto, lielās Bitītes (audzinātājas) secina, ka Bitīšu tēti ir čakli un strādīgi. Prot strādāt ar ekskavātoru, vadīt auto, darīt dažādus tētu darbiņus – urbt, skrūvēt, strādāt ar āmuru un zāģi, kā arī viņi palīdz citiem tētiem darīt darbiņus. Viņiem patīk arī garšīgi paēst – garšo zupas, frī kartupeļi, gaļa un saldējums. Kad labi paēduši un pastrādājuši, Bitīšu tēti prot arī atpūsties – viņiem patīk gulēt, spēlēt datorspēles un rotaļāties ar saviem bērniem.

Mūsu Bitīšu tēti ir labākie!!!
 

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki. Lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Uzzīmē savu tēti”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt dažādās tehnikās zīmētus, līmētus vai krāsotus tētu portretus. Iesūtītos darbus publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv, veidojot brīnišķīgu Latvijas tētu portretu galeriju! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT

Reklāma
Reklāma