Playday - jauns ģimenes atpūtas komplekss ar plašām atpūtas iespējām

Playday ir jauns, 1500m2 liels ģimenes atpūtas komplekss ar plašām izklaides iespējām. Šeit atrodams viss – sākot no milzīgām atrakcijām, batutiem un sacīkšu mašīnām, beidzot ar florbola laukumu, x-box, playsation, sacīkšu simulatoriem un daudz ko citu. Playday nav vienkārši atvērta tipa komplekss, kuru var apmeklēt bērni ar vecākiem no 0  līdz 16 gadu vecuma, lai jautri pavadītu laiku, bet arī brīnišķīga ballīšu svinēšanas iespēja!

 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

 

Kāpēc ir jāizvēlās mūs?

Bērnu ballīte ir tas pasākums, pie kura organizācijas vecāki pieiet ar visu atbildību un nopietnību. Tāpēc mums ir liels prieks attaisnot jūsu uzticību, rīkojot krāšņas, atmiņā paliekošas un, protams, augstas kvalitātes ballītes.

 

Mūsu jautrie animatori izdarīs visu, lai bērni vēl ilgi atcerētos ballīti, ar prieku daloties atmiņās, bet atsaucīgie menedžeri atbalstīs jūsu ideju par „sapņu ballīti” no „A” līdz „Z”, jo mēs piedāvājam daudz interesantu un jautru iespēju, no kurām katrs atradīs sev piemērotāko:

 

Kopā ar jums, dārgie vecāki, mums izdosies sarīkot tādus svētkus, par kuriem jūs bijāt sapņojuši, jo mēs saprotam, cik daudz nozīmē jautrība un līksme bērna sejā.

Reklāma
Reklāma

 

Tāpat mēs esam uzsākuši divus jaunus virzienus - Playschool - attīstošu nodarbību, treniņu un pulciņu skolu, kurā piedalās gan bērni , gan vecāki. Kā arī Playcamp - bērnu dienas nometnes visiem, kuri vēlas jautri pavadīt savas pavasara, vasaras, rudens vai ziemas brīvdienas un atrast jaunus draugus!

 

Uz tikšanos Playday!

 


Mūsu kontakti:
www.facebook.com/playday.lv
www.playday.lv
Kontakttālrunis: 22888665/ 22888667