Ozolmuižas pamatskolas pirmsskolas bērni zīmē tētus!

Ozolmuižas pamatskolas pirmsskolas bērni zīmē tētus! Skaistus un mīļus. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ko bērni saka par saviem tētiem?
Sabīne Gutāne (6gadi).
Manam tētim patīk “Audi”, “Bembis”, motocikls.  Viņam patīk pa poligonu “gasēt” ar mašīnu.
Viņam ļoti garšo šokolāde “Nesquik”. Un vēl viņam garšo “MMS”, “Skittles” un vēl čipsi.


Madara Gnevoha (6 gadi).
Mans tētis katru dienu nopirks Coca – cola. Mans tētis ēd visu dienu “končas”, saldumus. Vai arī nopirka “končas”, saldumus. Mans tētis kādreiz uztaisa olas tikai ceptas un vēl desu tādu ceptu. Mans tētis ēd kādreiz augļus. Mans tētis ēd kādreiz sēnes ar kartupeļiem. Mans tētis parasti vakarā ēd “končas”. Tētis kādreiz pa kluso paņēma un apēda šokolādi. Tā bija manas mammas šokolādes. Tās bija manas mammas daudz šokolādes.


Liāna Mitrauska (6 gadi).
Manam tētim garšo gaļa. Un viņam garšo vēl kartupeļi un salāti.


Jēkabs Gnevohs (6 gadi).
Manam tētim patīk braukt ar moci.

Reklāma
Reklāma


Aleksa Stepiņa (5 gadi).
Manam tētim garšo šokolāde ar riekstiņiem. Manam tētim garšo pelēkie riekstiņi. Manam tētim patīk pelēka mašīna. Viņam jau tāda ir. Viņš tādu nopirka.
Viņam garšo karameļu “kompetes”. Viņam vēl garšo zilās paciņas. Tur ir tāda šokolāde, pa vidu ir karamele. Un viņam vēl garšo tāda lielā paciņā. Tur ir “kompetes”. Tur pa vidu ir balts. Tas viņam garšo.

 

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki. Lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Uzzīmē savu tēti”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt dažādās tehnikās zīmētus, līmētus vai krāsotus tētu portretus. Iesūtītos darbus publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv, veidojot brīnišķīgu Latvijas tētu portretu galeriju! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT