Kā atbrīvoties no utīm bez ķīmijas!

Pirmās dienas un nedēļas skolā ir īsts pārbaudījums visai ģimenei. Ak vai, ja blakus uztraukumiem par pulciņu izvēli, par  sadzīvošanu ar klasesbiedriem un pedagogiem, par ērtu un funkcionālu apavu iegādi, un par visu pārējo, ja blakus tam vēl parādās utis! 

FOTO: Shutterstock.com

Pedikuloze jeb utis var piemeklēt jebkuru cilvēku, tomēr bērnudārzniekiem un skolēniem šī problēma ir sastopama visbiežāk. Infekcijai plosoties, utu un gnīdu izķemmēšana no bērna matiem ir īsts karš. Tradicionālie ārstēšanas līdzekļi ir efektīvi, taču to lietošana ir neparocīga, laiku patērējoša. 

 

"Visiomed” speciālisti ir izstrādājuši jaunu ieroci cīņai ar galvas utīm. Tā ir „Zap’X” elektroniskā galvas utu ķemme. „Zap’X” ir alternatīva krēmiem, šampūniem un citiem medicīniskiem līdzekļiem, kas pēc vairākām lietošanas reizēm var kaitēt bērnam. Elektroniskā ķemme ir īpaši veidota, lai cīņa ar bērna vai pieaugušā galvas utīm būtu vienkārša, efektīva, tūlītēja un nekaitīga matiem un galvas ādai. 

„Zap’X” lietošana ir pilnīgi nesāpīga un nekaitīga pat vismazākajiem lietotājiem. „Zap’X” ķemmes zari rada 100 voltus spēcīgu elektrisku impulsu, ko cilvēks nejūt, taču šis impulss nekavējoties apdullina utis un gnīdas. Turklāt ķemmes zaru īpašais izvietojums palīdz atraisīt gnīdas un izņemt tās no matiem reizē ar utīm. Ķemmēšanu var atkārtot tik bieži, cik nepieciešams, lai visa ģimene pilnībā atbrīvotos no utīm.

Par elektronisko galvas utu ķemmi vairāk informācijas ŠEIT.

Reklāma
Reklāma