Ar Pampers mēs varam vairāk

Latvijā ik gadu priekšlaikus dzimst aptuveni 1000 bērniņi un tendence rāda, ka šis skaitlis nākotnē tikai pieaugs! Mazāko bērniņu svars ir vien 500 g.  

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lai šie bērniņi spētu dzīvot, ir nepieciešamas daudz svarīgas lietas - ārsti, speciālas medicīniskas iekārtas, medikamenti, mātes piens un mīlestība! Priekšlaicīgi dzimušiem mazuļiem ir nepieciešamas autiņbiksītes, kas atbilst bērniņa svaram un rūpējas par viņu ādu, jo viņu ādiņa ir ļoti plāna, nenobriedusi un nav gatava jebkāda veida pieskārieniem.

 

Pampers ir svarīgs ikviens mazulis, tāpēc  vēlamies nodrošināt atbalstu gan vecākiem, gan medmāsām ar vislabākajiem produktiem.

 

 

 

 

Citas priekšlaikus dzimušo bērnu autiņbiksītes neatbilst nenobriedušo mazuļu ķermeņa formai un nav labi novietojamas optimālai attīstībai. 

 

Priekšlaicīgi dzimušiem mazuļiem ir nepieciešamas autiņbiksītes, kas atbilst bērniņa svaram un rūpējas par viņu ādu, jo viņu ādiņa ir ļoti plāna, nenobriedusi un nav gatava jebkāda veida pieskārieniem.

 

Pampers sadarbībā ar vairāku valstu aprūpes medmāsām un ārstiem ir iztrādājis Preemie Protection autiņbiksītes, kas ir īpaši piemērotas priekšlaikus dzimušiem mazuļiem. 

 

Šīs autiņbiksītes nav pieejamas pārdošanā. Tās tiek nodotas slimnīcām, jo šāda veida autiņbiksītes tur ir visvairāk nepieciešamas.

 

Autiņbiksītes pieejamas 3 izmēros:

P1 — piemērotas mazuļiem, kuru svars ir zem 2300 g; 

P2 — mazuļiem, kuru svars ir zem 1800 g; 

P3 — mazākās autiņbiksītes mazuļiem, kuri sver zem 800 g.

 

Pampers Preemie Protection P3 autiņbiksītes ir trīsreiz mazākas par mikro nulles izmēru, un tām ir pieguloša vidusdaļa, maigi elastīgas apmales, vispusīgs stiprinājums, kā arī absorbējošs un izolējošs slānis.

 

Sadarbībā ar Maxima, Pampers ir uzsācis vērienīgu Vislatvijas kampaņu – nopērkot vienu Pampers autiņbiksīšu iepakojumu jebkurā Maxima veikalu tīklā, ziedo 1 autiņbiksīti priekšlaicīgi dzimušajiem mazuļiem.

 

Tādējādi ikviens no mums var sniegt savu atbalstu, kam tas visvairāk ir nepieciešams! 

 

 

Ar Pampers mēs varam vairāk.