Šokā pat izmeklētāji: Vācijā tiesas priekšā stājas pāris, kas pedofiliem tirgoja 9 gadus veco dēlu

Vācijā šonedēļ tiesas priekšā stājās kāds pāris, kuru nodarīto policija dēvē par nežēlīgāko lietu, ko ir izmeklējuši, proti, māte un patēvs sēdās uz apsūdzēto sola par sava gados jaunā dēla tirgošanu pedofiliem. 

Vācu pāris tiek apsūdzēts seksuālā vardarbībā pret bērnu, kā arī tiek pierādīts fakts, ka zēns tika iesaistīts piespiedu prostitūcijā.

FOTO: Shutterstock.com

Vācu pāris tiek apsūdzēts seksuālā vardarbībā pret bērnu, kā arī tiek pierādīts fakts, ka zēns tika iesaistīts piespiedu prostitūcijā.

Vācijas mediji raksta, ka 48 gadus vecā Berrina T. un 39 gadus vecais Kristians L. tiek apsūdzēti seksuālā vardarbībā pret bērnu, piespiedu prostitūcijā un bērnu pornogrāfijas izplatīšanā. 

Izmeklētājiem zināms, ka šobrīd nu jau deviņus gadus vecais bērns divu gadu garumā tika seksuāli izmantots no vecāku puses, kā arī tā dēvētajā "darknet" jeb tumšajā internetā tirgots. 

Apsūdzības puse tiesā lūdza apcietināt pāri vēl pirms notiesājoša sprieduma, jo abu pastrādātais noziegums ir ārkārtīgi nopietns. 

Izskan, ka bērna patēvs iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā par pedofiliju. 

Atklātībā šī lieta nāca pēc tam, kad septembrī tika saņemta anonīma norāde, pēc kuras policija aizturēja astoņus pedofilijas tīklā iesaistītus cilvēkus. Divi no arestētajiem šobrīd jau notiesāti. 

No neiedomājamās vardarbības cietušais puisēns tagad mīt pie audžuģimenes. Advokāte Katja Ravata, kura tiesā pārstāv zēna tiesības, medijiem sacījusi - viņa ļoti grib pateikt puisim, ka "šis vīrietis [patēvs] pārredzamā nākotnē neiznāks no cietuma". 

Reklāma
Reklāma

Patēvs tiesas laikā tikmēr atzina, ka izmantojis zēnu. Tāpat viņš vainoja zēna māti, kura līdz šim nav izmantojusi iespēju paust savu viedokli. "Es ceru, ka pat tad, ja tas ir nereāli, zēna māte sniegs savas rīcības motivācijas izskaidrojumu," sacīja Ravata. 

 

Avots: Jauns.lv