Botāniskajā dārzā izpārdos telpaugus

Sestdien, 14. aprīlī, no plkst. 11 Latvijas Universitātes (LU) Botāniskā dārza Palmu mājas vestibilā notiks telpaugu tirdzniecība.

Tirdzniecības dienā iegādāties varēs tikai īpaši šim nolūkam sagatavotus telpaugus.

FOTO: Shutterstock.com

Tirdzniecības dienā iegādāties varēs tikai īpaši šim nolūkam sagatavotus telpaugus.

Pavasara tirdziņa dienā interesentiem būs iespēja iegādāties kvalitatīvus telpaugus, par kuriem gadu garumā rūpējušies pieredzējušie LU Botāniskā dārza speciālisti un kuri tikai tirdziņa dienā būs pieejami tirdzniecībai.

LU Botāniskā dārza telpaugu izpārdošanā Pavasara tirdziņā būs pieejami gan tādi labi pazīstami un izplatīti telpaugi kā pelargonijas, sansevjēras jeb līdakastes, hemantes, kafijas koki, papardes, aspidistras jeb mājas svētības un citi, gan arī mazāk zināmi eksemplāri.

Pieejami būs arī dažādu veidu sukulenti – agaves, alojes, krasulas, havortijas, eonijas un vēl daudzi citi. Savam mājoklim piemērotāko visvieglāk atradīsiet, atnākot uz botānisko dārzu sestdien un izvēloties klātienē.

Tirdzniecības dienā iegādāties varēs tikai īpaši šim nolūkam sagatavotus telpaugus. Pārējo kolekciju aicinām baudīt ar acīm uz vietas LU Botāniskajā dārzā.

Reklāma
Reklāma

Pavasara tirdziņa dienā ieeja LU Botāniskajā dārzā būs par 3 eiro pieaugušajiem.

Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs ir vecākais botāniskais dārzs Latvijā. Dārza 15 hektāru lielā brīvdabas teritorija, augu mājas un Tropu tauriņu māja nodrošina mājvietu ap 6000 dažādiem augiem, kā arī tauriņiem no Dienvidamerikas, Āzijas un Āfrikas tropiskajiem džungļiem, bet rīdziniekiem un pilsētas viesiem piedāvā skaistu pastaigu un kulturālas izklaides vietu.