Cepts saldais kartupelis ar spinātu biezeni

Cepts saldais kartupelis ar spinātu biezeni. Mazkaloriju siltais ēdiens. 

FOTO: Shutterstock.com

Nepieciešams

  • 1 saldais kartupelis
  • 200 grami svaigu vai saldētu spinātu 
  • 1 čili pipars
  • 1 šalotes sīpols
  • Sāls, pipari pēc garšas
  • Olīveļļa (pēc izvēles)


Saldos kartupeļus pārgriež uz pusēm un 40-45 minūtes cep krāsnī, kas iepriekš sakarsēta līdz 200 grādiem. Kamēr cepās kartupeļi, sagatavo biezeni.

Sasmalcina spinātus, pievieno nedaudz čili, sāli un piparus, tējkaroti olīveļļas. Mazu lieciet virsū batātēm un cepiet vēl 5-7 minūtes. Pirms pasniegšanas papildiniet porciju ar zaļumiem. 

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas