Pilsētai ideāli piemēroti rati. „Cosatto” pārsteidz ar dizainu un funkcionalitāti

Dzīvojot pilsētā, kad nereti bērna ratus nākas pārcelt kādam šķērslim, uznest uz otro, trešo stāvu vai iespraukties kādā šaurā ejā, vecāki domā par ratu funkcionalitāti. „Cosatto” firmas ražotie rati pārsteidz ne tikai ar atšķirīgo dizainu, bet arī ērtumu, funkcionalitāti un nepārspējami mazu svaru. „Cosatto” apvieno tās īpašības, kas būtiskas vecākiem pilsētā.

Giggle 2 rati. Vairāk informācijas www.cosatto.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Giggle 2 rati. Vairāk informācijas www.cosatto.lv

Lieliski kombinētie rati ar kulbu, kā arī sēžamo daļu

Giggle 2 ratu komplekts

Ratu kulba piemērota bērnam no dzimšanas, tās garums 72 cm. Sēžamā daļa izmantojama abos virzienos, muguras atzveltne regulējama 4 pozīcijās. Sēžamās daļas divpusējais kāju pārvalks iekļauts komplektā un lieti noder vēsajos gadalaikos. Viegls, kompakti un ērti saliekams alumīnija rāmis. Uz rāmja iespējams uzlikt arī auto sēdeklīti Port Group 0+ (nopērkams atsevišķi, adapteri iekļauti komplektācijā).

Novērtē svaru! 
Rāmis: 6.5 kg
Kulba: 4.9 kg
Sēžamā daļa: 4 kg

„Cosatto” veikals atrodas Rīgā, Vienības gatve 39. Vairāk informācijas www.cosatto.lv


Ooba ratu komplekts

Ooba ratiem ir jauni multifunkcionāli riteņi un amortizācijas sistēma, kas nodrošina vienmērīgu braucienu, dodoties ārpus pilsētas. Ērtākai kopšanai riteņi ir viegli noņemami. Pārliekamais rokturis dod iespēju ratus vadīt arī pa nelīdzenu ceļu. Kulbas izmērs ir 77 cm, tā piemērota bērnam kopš dzimšanas. Ooba ratu komplektā iekļauta ratu kulba, rāmis, sēžamā daļa, divpusējais ratu maiss, soma, divas lietus plēves ar rāvējslēdzēju ērtākai piekļuvei pie mazuļa, kā arī adapteri auto sēdeklim. Uz rāmja iespējams uzstādīt auto sēdeklīti Port Group 0+ (nopērkams atsevišķi).


Novērtē svaru! 
Rāmis: 7.5 kg
Kulba: 3.5 kg
Sēžamā daļa: 3.5 kg

 

Kompakti pastaigu rati, kuri sver tikai 6 kg! 
„Cosatto” firma piedāvā jaunumu – pastaigu rati Woosh, tā priekšrocība ir mazais svars – 6 kg. Tie ir kompakti, ar vienu roku salokāmi un paredzēti bērnam līdz 25 kg. 

Reklāma
Reklāma


Ieskaties galerijā, kādus vēl pastaigu ratus piedāvā „Cosatto” 

 
 

„Cosatto” misija ir glābt pasauli no garlaicīgām un vienmuļām bēbīšu lietām! Mēs ticam, ka katra jauna dzīvība ir svētki. Nosvini to ar „Cosatto”, lai pirmie un nozīmīgākie mirkļi šajā pasaulē būtu koši.


Cosatto. Laimīgi mazuļi. Laimīgi vecāki. Laimīgs ceļš. Laimīga pasaule.


„Cosatto” veikals atrodas Rīgā, Vienības gatve 39. Tiekamies!
Vairāk informācijas - www.cosatto.lv


Seko līdzi jaunumiem mūsu Facebook.com/cosatto.lv un Instagram.com/cosatto.lv kontos.