FOTO: Polarn O. Pyret rada svētkus bērniem

Novembra beigās bērnu apģērbu ražotājs Polarn O. Pyret, kas atpazīstams Latvijā ar savu izcilo apģērbu kvalitāti un ilgmūžību, un bērni - vlogeri Ieva un Emīls Ķiģeļi no raidījuma ”Mēs ar brāli Kolosāli” - aicināja ģimenes pieteikt savus bērnus projektam “Kļūsti par PO.P zvaigzni!”. 

 

Bērnu apģērbu zīmols Polarn O. Pyret aicināja bērnus Latvijā pieteikties fotoprojektam “Kļūsti par PO.P zvaigzni!”!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērnu apģērbu zīmols "Polarn O. Pyret" aicināja bērnus Latvijā pieteikties fotoprojektam “Kļūsti par PO.P zvaigzni!”!

 

Pieteikšanās projektam tika izsludināta 24. novembrī un norisinājās līdz 5. decembrim, savukārt balsot bija iespējams līdz 8. decembrim. Kopumā tika iesūtīti 3140 pieteikumi. Projekta uzvarētāji, par kuriem varēja balsot Polarn O. Pyret Latvia Facebook lapā un kurus izvēlējās zīmola pārstāvji, piedalījās aizraujošā Ziemassvētku fotosesijā ar Ievu un Emīlu. 

Zīmola pārstāvji ir ļoti gandarīti. ”Vēlamies teikt lielu paldies visiem dalībniekiem! Kopumā tika iesniegtas vairāk nekā 3000 brīnišķīgas fotogrāfijas, esam patīkami pārsteigti par tik lielu atsaucību. Lai arī izvēlēties bija grūti, tas tomēr bija ļoti patīkams process, jo fotogrāfijās ietverta mīlestība, sirsnība un labestība tādos apmēros, kā ikdienā reti gadās sastapt,” stāsta Jūlija Roškova, Polarn O. Pyret Latvija pārstāve. 

Fotosesija notika brīnišķā Ziemassvētku noskaņā Ronalda Šulca fotostudijā. Mazajām zvaigznēm un viņu ģimenēm tika nodrošināta iespēja spēlēties ar tik ļoti iecienītajiem LEGO® DUPLO® spēļu klučiem un baudīt gardas uzkodas. Fotosesijai zīmols Polarn O. Pyret nodrošināja vairākus svētku tērpus katram bērnam, savukārt par mazo zvaigžņu frizūrām rūpējās Līga Ingevica no Art’e studio. Fotosesija izvērtās par aizraujošu piedzīvojumu, uz kuru mazie ieradās kautrīgi, bet prom devās līksmi un apmierināti.

Reklāma
Reklāma

Paldies par dalību fotosesijā Norkusu ģimenei, Predibailo ģimenei, Ņečajevu ģimenei, Pavlovsku ģimenei, Makejenko ģimenei, Solovjovu ģimenei, Stepanovu ģimenei, Sustrovu ģimenei, Gerinovicu ģimenei un Tulinsku ģimenei. 

Sava svētku tērpa iegādei ģimenes saņēma arī dāvanu kartes no PO.P. Ieskatu skaistajā pasākumā būs iespējams vērot “Mēs ar brāli kolosāli” raidījumā 24. decembra rītā RE:TV. Aicinām skatīt pievienoto galeriju! Lai visiem priecīgi Ziemassvētki!

 

Par Polarn O. Pyret
Polarn O. Pyret ir Zviedrijas bērnu apģērbu zīmols ar vairāk nekā 40 gadu pieredzi. Polarn O. Pyret rada pievilcīgu, funkcionālu un augstas kvalitātes bērnu apģērbu, kas kalpo vairākiem bērniem ģimenē un to iespējams valkāt vairākās paaudzēs. Kā zīmola atpazīstamības zīme kalpo garroku krekls ar baltām strīpām, kas savu popularitāti ieguva 1976. gadā Zviedrijā.  Lūdzam apmeklēt mūsu mājaslapu šeit.