Šīs 10 stila gudrības palīdzēs tev izskatīties slaidākai

Vienkāršākais un ātrākais veids, kā uzlabot savu siluetu, ir izvēlēties pareizo apģērbu. Iesakām 10 stila padomus, kuri palīdzēs tev savu tēlu izveidot tādu, lai bez lielām pūlēm izskatītos slaidāka un pievilcīgāka

Ikviens var izskatīties lieliski, ja zina dažus knifiņus.

FOTO: Shutterstock.com

Ikviens var izskatīties lieliski, ja zina dažus knifiņus.

 

Vidukli izcel ar jostu
Šaura vai vidēja platuma jostiņa izcels tavu vidukli un radīs smilšu pulksteņa figūras iespaidu. Šis triks derēs jebkuras figūras sievietēm, un to var izmantot gan kleitām, gan tunikām un žaketēm. Galvenais, kas jāatceras - jostu izvēlies šaurāku, jo plata josta liela auguma sievieti var padarīt vizuāli vēl masīvāku. 

Vidukli izcel ar jostu

 

Ja izvēlies svītrainu apģērbu, svītrām jābūt vertikālām
Vertikālas svītras ne vien slaidina, bet arī vizuāli pagarina siluetu. Tātad, nēsājot apģērbu ar vertikālu svītrojumu, tu izskatīsies ne vien tievāka, bet arī garāka. Izvēlies svītrainu blūzi, kleitu vai svārkus un saskaņo to ar neitrālas krāsas apģērbu. Vai arī - esi svītraina no galvas līdz kājām!

Apģērbā vertikālas svītras

 

Spilgtās krāsas - lai izceltu, tumšās - lai nomaskētu
Senākais un populārākais stila likums vēstī: izcel to, ar ko tu lepojies, un noslēp to, ko nevēlies demonstrēt. Ja lepojies ar šmaugu vidukli un izteiksmīgu kakla daļu, velc spilgtu blūzi. Ja gribi nomaskēt platus gurnus, nēsā tumšas bikses.

Koša blūze

Velc garu mēteli
Mētelis garumā līdz kāju ikru vidusdaļai liks tev justies ne vien tievākai, bet arī ļoti stilīgai. Izvēlies tādu mēteļa garumu, kas sniedzas gandrīz līdz zemei, un saskaņo ar klasisku kostīmu dienā vai skaisti dekoltētu kleitu vakarā. Vēl labāks un slaidāks iespaids būs, ja pie šāda mēteļa vilksi augstpapēžu apavus.

Garš mētelis

Velc bikses ar paaugstināto jostasvietu
Džinsi un citas bikses ar paaugstinātu jostasvietu vizuāli padara ķermeņa apakšdaļu par dažiem centimetriem garāku, radot ilūziju, ka kājas ir garākas. Izvēlies tādas bikses, kuru augšējā daļa būtu tev mazliet virs nabas. Ja pie šādām biksēm pieskaņosi īsu blūzīti vai džemperi, kājas izskatīsies vēl garākas.

Bikses ar paaugstinātu jostasvietu

Dod priekšroku vienai krāsai
Apģērba augšdaļa un apakšdaļa vienā un tajā krāsā ir šobrīd ļoti modīgs ģērbšanās stils, un tas palīdz arī izskatīties vizuāli slaidākai. Saskaņojot vienas krāsas apģērbus, radīsi ilūziju par vienu garu līniju, un tas padarīs tevi vizuāli garāku, nekā esi. Ja vēlies izskatīties maksimāli slaida, izvēlies tumšās krāsas - melnu, haki, tumši zilu, tumšsarkanu.

Reklāma
Reklāma

Viena krāsa

 

Izvēlies svārkus ar paplatinātu apakšdaļu
Svārki ar paplatinātu apakšdaļu perfekti nomaskēs platus gurnus un izcels vidukļa šaurāko vietu. Ja meklē kleitu, izvēlies piegulošu (bet ne apspīlētu). Svārku garumam vajadzētu būt līdz ceļiem, modelim - A formas. Protams, melni svārki ar paplatinātu apakšdaļu radīs vēl lielāku slaiduma efektu.

Svārki

 

Apavu krāsu pieskaņo kājām
Izvēloties apavus, kuri ir tādā pašā krāsā kā bikses vai zeķbikses, tiks radīta ilūzija, ka kājas ir garākas. Vēl lielāku slaiduma iespaidu radīs bikses un apavi, kuriem ne vien ir tāda pati krāsa, bet arī faktūra. Piemēram, ādas bikses un līdzīgas ādas apavi. Pamatīgs slaidinošs efekts ir miesaskrāsas kurpēm kombinācijā ar tādas pašas krāsas zeķēm vai zeķbiksēm (vai vasarā - kailām kājām).

Miesas krāsas kurpes

Neaizmirsti V veida dekoltē
Apģērbs ar V veida kakla izgriezumu ir labākais veids, kā nomaskēt noteiktas problemātiskas ķermeņa daļas. Šādas formas dekoltē rada ilūziju, ka ķermeņa augšējā daļa ir garāka, nekā tā patiesībā ir. Turklāt tā pievērš uzmanību tava ķermeņa augšdaļai (un novērš to no vēdera un gurniem). Tomēr esi uzmanīga - nepārspīlē ar dekoltē dziļumu.

V veida izgriezums

 

Izvēlies formējošo apakšveļu
Nekas nespēj tik veiksmīgi vienā acumirklī nomaskēt figūras trūkumus, kā to spēj formējošā apakšveļa. Izvēlies to pēc individuālajām vajadzībām un atkarībā no apģērba, ar kuru plāno to nēsāt. Biksītes, kuras nomaskē vēderu, velc pie piegulošām biksēm vai kleitām, korsetes, kuras paceļ krūtis, - pie atvērtām blūzēm un kleitām. Un vēl - nedomā, ka formējošā apakšveļa domāta tikai izteikti apaļīgām sievietēm. Arī dāmas bez liekā svara sajutīs, kā atšķiras ķermeņa siluets, ja tev ir šāda apakšveļa.

Apakšveļa korpulentai dāmai

 

Informācija no ziņu portāla www.jauns.lv