Šīm lietām NEVAJAG būt tavā drēbju skapī (ja vien tev nav 16)

Ar gadiem katras sievietes garderobe piedzīvo pārmaiņas. Mainās standarti, prioritātes, ienākumi, dzīvesstils un vajadzības. Ja jūsu garderobē aizvien ir šīs lietas un jūsu vecums pārsniedz 16 gadu, nekavējoties no tām atbrīvojieties!

Lēta izskata aksesuāri, tas ir, no vieglas plastmasas, pārmērīgi mirdzoši, spilgtās krāsās, ar bērnišķīgiem attēliem. Lietas, kas bija aktuālas pirms gadiem divdesmit.

FOTO: Shutterstock.com

Lēta izskata aksesuāri, tas ir, no vieglas plastmasas, pārmērīgi mirdzoši, spilgtās krāsās, ar bērnišķīgiem attēliem. Lietas, kas bija aktuālas pirms gadiem divdesmit.

Krāsainas zeķbikses un legingi

Ziedu apdrukas, krāsaini ģeometriski raksti, dzīvnieku motīvi un citi efektīgi raksti – modes skatēs un televīzijā aizraujoši, ikdienā – smieklīgi. Dod priekšroku klasikai neitrālos krāsu toņos, bet, ja nespēj atteikties no rakstiem, tiem jābūt atturīgiem un neuzkrītošiem.

 

Saplēsti džinsi

Garderobē vienmēr atradīsies vieta universālajām, daudzpusīgajām un vienmēr modē esošajām džinsu biksēm. Bet tikai tīneidžeriem piemērotas ir tās, kas rotātas ar mirdzumiem, izšuvumiem un ir pārmērīgi dekoratīvi saplēstas.

 

Neona krāsas

Spilgtas krāsas neviens nav aizliedzis, un piesātināti, dziļi krāsu toņi atsvaidzinās garderobi un piešķirs individualitāti. Bet neona krāsas ne tikai padara vecāku to valkātāju, bet arī izceļ ādas nepilnības.

 

Mini krekliņš

Atkailināts vēders – skaisti un pievilcīgi mājās, intīmā gaisotnē. Visi miniatūrie, saīsinātie krekliņi, blūzītes un krūšturi valkātāju padara par pāraugušu, dumpoties gribošu tīni.

 

Vieglprātīgā brīvība

Izstaipījušies T krekli un džemperi nav pieaugušas sievietes ampluā. Tie vizuāli deformē auguma proporcijas un piešķir nevīžīgu iespaidu.

 

Supermini

Miniatūras kleitiņas, ultra īsi šorti un jostas platuma svārki ir piemēroti uzmanību alkstošajām personām uz skatuves, video klipos un skolas solā, bet ir funkcionāli nepiemēroti ikdienas dzīvē. Un – pārāk maz vietas iztēlei.

 

Reklāma
Reklāma

Lēti aksesuāri

Precizējot – lēta izskata aksesuāri, tas ir, no vieglas plastmasas, pārmērīgi mirdzoši, spilgtās krāsās, ar bērnišķīgiem attēliem. Lietas, kas bija aktuālas pirms gadiem divdesmit.

 

Dīvaini apavi

Līdzīgi kā aksesuāri, arī apavi var būt neordināri un mākslinieciski oriģināli, bet, ja vien neesi radošo industriju pārstāve, tie nedrīkst izskatīties bērnišķīgi. Tie var būt lakoniskās, ģeometriskās formās, aizraujošās krāsās, bet ne rotāti ar pušķīšiem, mežģīnēm un pūciņām.

 

Apdrukas

Taurentiņi, bērnišķīgas puķītes, varavīksnes, multfilmu tēli, motivējoši uzraksti – mulsinošs tērpu rotājums, kas ir nevis asprātīgs, bet smieklīgs.

 

Tilla svārki

Karnevāls un mazās meitenes ir vienīgās situācijas un personas, kam pieļaujams valkāt daļēji caurspīdīgos, kuplos un princeses atgādinošos svārkus no tilla.

 

Huligāne

Jaunieši ar apģērbu cenšas vērsties pret vecākiem, klasesbiedriem, skolotājiem un pastāvošo iekārtu, izcelties un būt oriģināli. Pieaugusi sieviete zina, ka būt oriģinālai, nenozīmē valkāt masīvus dr. Martens zābakus un kaklā karināt rindas ar ķēdēm.

 

Bantītes

Bantēm nav jāiziet no pieaugušas sievietes garderobes, bet ir jāsamazinās to daudzumam un jāpalielinās kvalitātei un izsmalcinātībai, tās kombinējot.

 

Informācija no ziņu portāla www.jauns.lv