Nobalso par savu labāko ginekologu!

Ikviena sieviete līdz 31.decembrim tiek aicināta nobalsot par savu labāko ginekologu, izvēloties sava attiecīgā reģiona nomināciju Kurzemē, Zemgalē, Latgalē, Vidzemē vai Rīgā un Rīgas reģionā.

Katrai sievietei jābūt savam ārstējošam ārstam – ginekologam, uz kuru var paļauties dzīves visatbildīgākajos brīžos, jo no viņa profesionalitātes ir lielā mērā atkarīga ne tikai sievietes veselība, bet arī viņas bērnu veselība.

FOTO: Shutterstock.com

Katrai sievietei jābūt savam ārstējošam ārstam – ginekologam, uz kuru var paļauties dzīves visatbildīgākajos brīžos, jo no viņa profesionalitātes ir lielā mērā atkarīga ne tikai sievietes veselība, bet arī viņas bērnu veselība.

 

Šogad pirmo reizi tika uzsākta VISLATVIJAS AKCIJA «MANS LABĀKAIS GINEKOLOGS»!  
Akciju organizē MFD Veselības grupa sadarbībā ar žurnālu “Veselība”.
Akcijas mērķis ir atrast tos labākos ginekologus, kurus par pašaizliedzīgu darbu, cilvēcisku iejūtību mīl pacientes un par profesionalitāti augstu novērtē kolēģi!  


Jau pirmajā akcijas dienā balsotāju skaits sasniedzis vairāk kā 1000 sievietes no visas Latvijas, kas liecina par to, ka sievietes patiešām vēlas pateikties saviem ārstiem un veltīt milzum daudz labu vārdu katram no tiem! 


MFD Veselības grupa un žurnāls “Veselība” izsaka pateicību visām balsotājām par lielu atbalstu un vēlmi uzslavēt savus ārstus, tādējādi vēlreiz apliecinot to, ka sievietes veselība ir ļoti svarīga!
Jāatzīmē, ka nomināciju ieguvējus sagaida vērtīgas balvas. Balsotājām ir iespēja vinnēt balvas, piedaloties dažādos ar akciju saistītos konkursos mūsu sociālajos tīklos!

Balsotājām ir iespēja vinnēt balvas, piedaloties dažādos ar akciju saistītos konkursos mūsu sociālajos tīklos!

Katrai sievietei jābūt savam ārstējošam ārstam – ginekologam, uz kuru var paļauties dzīves visatbildīgākajos brīžos, jo no viņa profesionalitātes ir lielā mērā atkarīga ne tikai sievietes veselība, bet arī viņas bērnu veselība.  Tāpēc nereti izskan uzskats, ka labu ginekologu ir grūti atrast. Turklāt tam jābūt ne tikai savas nozares profesionālim, bet arī iejūtīgam un saprotošam cilvēkam, jo ginekologs, iespējams, ir visdelikātākā medicīnas profesija. 

Reklāma
Reklāma


MFD Veselības grupas ietvaros strādā vairāk kā 30 augsti kvalificēti ārsti ginekologi ar plašu profesionālo pieredzi, kuri uzsver: tas ir sievietes pašcieņas jautājums – reizi gadā aiziet pie ginekologa, veikt analīzes un pārliecināties, ka ar viņas veselību viss kārtībā.   


MFD Veselības grupa lielu uzmanību velta sieviešu veselībai, piedāvājot plašu pakalpojumu klāstu ne tikai ginekoloģijas jomā, bet arī dienas stacionāra pakalpojumus un pakalpojumus grūtniecēm – “Topošo vecāku skola”, grūtnieču vingrošana, grūtnieču masāža u.c. MFD Veselības grupa aktīvi iesaistās krūts veselības atbalsta pasākumos, īpaši uzsverot sievietes savlaicīgas krūšu veselības diagnostikas iespējas un nozīmi agrīnā stadijā. 

 

BALSOT PAR SAVU LABĀKO, IEMĪĻOTĀKO GINEKOLOGU ir iespējams līdz 31.12.2017 internetā www.mfd.lv/mansginekologs