Kosmētikas zīmola Essence rudens jaunumi

Kosmētikas zimols Essence sarūpējis jaunumus!

Būsim skaistas!

FOTO: Shutterstock.com

Būsim skaistas!

Essence

Metal shock acu ēnas
Krēmveida, piesātinātās acu ēnas izgaismo acis ar fascinējoši metālisku efektu. Pieejamas arī krāsas ar glitera daļiņām.

Essence


Cena ap 3,99 €*.

 

 

Make me brow eyebrow gel mascara
Trīs vienā – krāsa, biezums un forma! Make me brow eye-brow gel mascara tonētais gels satur sīkas šķiedras, kas aizpilda nevēlamos robus, veidojot skaistas, izteiksmīgas un pilnīgas uzacis.


Cena ap 2,79 €*.

Essence


Instant volume boost skropstu tuša smudge-proof and intense black
Intensīvi melnā skropstu tuša padara skropstas maksimāli apjomīgas, pateicoties apjomīgajai birstītei, kas sastāv no inovatīvām, ziedu formas šķiedrām. Uzklāšana aizņem vien 10 sekundes.

Essence


Cena ap 3,39 €*.

 


Instant volume boost skropstu tuša smudge-proof and waterproof
Mega apjoms, kas ir arī ūdens izturīgs un noturīgs visas dienas garumā! Nekādu problēmu, pateicoties ūdens izturīgajai versija ar maigo šķiedru apjoma birstīti. Maksimāli kuplas skropstas tikai 10 sekundēs.

 

EssenceEssence

Cena ap 3,39 €*.


Superlast acu zīmulis
Piesātināta tekstūra un īpašs fokuss uz ilgnoturību. Ar hibrīda aplikatoru no silikona, acu zīmulis uzklājams ar vienu rokas kustību. 


Cena ap 2,79 €*; ūdens izturīgs 3,09 €*.

 

 

Strobing izgaismotājs
Uzklāj mirdzošu akcentu ar jauno izgaismotāju uz konkrētām sejas zonām vai pār visu seju, veselīgākam dabiska izskata spīdumam.
Cena ap 3,39 €*

Essence

Essence

 

Prismatic hololighter stick
Praktisks izgaismošanas zīmulis, kas sniedz vaigiem hologrāfisku efektu, pateicoties tā gaismu atstarojošiem pigmentiem.


Cena ap 3,99 €*

 

 

Get picture ready konturēšanas palete
Konturēšanas trio! Trīs maigās pūdera tekstūras padara sejas konturēšanu vienkāršāku kā jebkad! Gaišie toņi akcentē sejas izvirzījumus, gaiši brūnā nokrāsa padara noteiktāku un tumši brūnais tonis veido ēnas. 

 

 

Essence

 

Mosaic vaigu sārtums
Sajauc! Trīs perfekti saskaņotas krāsas mozaīkas rakstā tiek sajauktas pirms uzklāšanas, lai radītu individuālu toni. No gaišiem koraļļu, siltiem bronzas, zelta līdz vēsiem rožu toņiem - vaigu sārtums piemērots jebkuram sejas tipam.

Reklāma
Reklāma

Essence

Cena ap 3,39 €*

 

 

Metal shock nagu pūderis
Elpu aizraujošiem spoguļa efektiem: uzklāj nagu pūderi, kamēr nagu laka vēl ir nedaudz mitra un maigi pulējot, iestrādā to nagos. Veido stilīgus efektus ar tumšām nagu lakām. Maksimālam sudraba spoguļu mirdzuma efektam lieto caurspīdīgu nagu laku kā bāzi. Nostiprini ar metal shock sealing virskārtu.

  

 

Essence

Cena ap 3,39 €*

 

Metal shock sealing virskārta
Maiga, uz ūdens bāzes veidota virskārta – obligāti nepieciešama metal shock nagu pūdera manikīra nostiprināšanai. Var lietot kopā arī ar jebkuru citu nagu laku.

Essence       

 Essence


Cena ap 3,39 €*

 

Holo rainbow nagu laka
Piecas nagu lakas ar hologrāfisku efektu un glitera daļiņām liek nagiem mirdzēt visās varavīksnes krāsās. 

Essence

  Essence

Cena ap 3,09 €*

Essence

Metal shock lūpu krāsa
Metāliskas lūpas ir šī brīža modes kliedziens. Viegli sasniegt fascinējošu izskatu ar šo koncentrēto lūpu krēmu, kurš ir viegls uz lūpām un piedāvā velveta matētu efektu.

Cena ap 3,79 €*

 

 

Vibrant shock lūpu krāsa
Stilīgas krāsas – zila, rozā un pelēka ar matētu efektu un gaišu, piesātinātu tekstūru.


Cena ap 3,79 €*

Essence

Ultra last instant colour lūpu krāsa
Lūpu krāsu klāsts apvieno piesātinātus un izkliedētus toņus. Ar vienu uzklāšanas reizi nodrošini gaisīgu vieglumu uz lūpām. Krēmveida tekstūra ir ilgnoturīga un nesausina lūpas.

Essence


Cena ap 2,59 €*

 

 


Soft contouring lūpu zīmulis
Piesātināts, zīdains lūpu zīmulis ar velveta veida, matētu efektu ir ideāli piemērots lūpu konturēšanai.


Cena ap 1,09 €*