"Dzintars" radījis risinājumu pret akni

Katrs cilvēks vēlas būt skaists, un skaistums sākas ar veselīgu ādu. Tās stāvoklis ietekmē gan pusaudžu, gan pieaugušu cilvēku pašvērtējumu, tāpēc sejas ādas kopšana ir svarīga ne tikai estētiskā, bet arī psiholoģiskā ziņā. Tīra, gluda, labi mitrināta āda bez tumšiem plankumiem, rētām un paplašinātām porām – par tādu sapņo daudzi un daudzas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja uz sejas parādījušās dažas pinnes vai pūtes, tā vēl nav akne, tomēr tās spēj bojāt mums garastāvokli un izskatu. Taču arī tā var pārvērsties par slimību, ja sejas ādu kopjam nepareizi. Statistika liecina, ka apmēram 80% pusaudžu un 35% pieaugušo cieš no aknes: āda izskatās netīra, veidojas pūtes, pinnes, tumši plankumi.

Akni jeb piņņu slimību izraisa vairāki faktori, no kuriem galvenais ir hormonālās pārmaiņas organismā. Šajā periodā tauku dziedzeri pastiprināti izstrādā ādas taukus, kas izdalās caur porām un padara sejas ādu spīdīgu. Ja poras nosprostojas ar pārragojušās ādas zvīņām, tauku attece tiek traucēta un izveidojas „korķis” – pinne jeb komedons, kas izskatās kā melns vai bālgans punktiņš. Ap pinnēm nereti rodas iekaisums, to centrā veidojas strutu kamoliņš. Piņņu slimība var radīt neatgriezeniskas pārmaiņas ādā: paplašinātas poras, komedonus, rētas, pigmentācijas defektus, kas nereti saglabājas visu mūžu.

Lai novērstu piņņu un pūšu rašanos, ādas porās ir jāievada aktīvas vielas, kas nomāc kaitīgo mikrofloru. 


Ir ļoti svarīgi kopt ādu pareizi, it sevišķi tad, ja āda ir problemātiska. Ilgstoši strādājot laboratorijās kopā ar ārstu dermatologu, speciālisti ir secinājuši - lai novērstu piņņu un pūšu rašanos, ādas porās ir jāievada aktīvas vielas, kas nomāc kaitīgo mikrofloru. Kā aktīvās sastāvdaļas tiek izmantotas PiroctoneOlamine, Zinc Gluconate, Melaleuca Alternifolia oil, Zinc Oxide. Ja pinnes un pūtes jau radušās, tās var apžāvēt un pēc tam likvidēt tā, lai nepaliktu rētas, pigmenta plankumi un „caurumi” ādā.

Optimāla rezultāta sasniegšanai piedāvājam trīs soļos secīgi lietot FUTURE FORMULA SOS ANTIAKNE produktu komplektu:


1. FUTURE FORMULA SOS
Tīrošs losjons
95% dabisko sastāvdaļu

Losjons dziļi attīra ādu un poras no netīrumiem, ādas taukiem, atmirušām ādas šūnām, kas izraisa piņņu un pūšu veidošanos. Aktivizē ādas aizsargspēju un samazina ādas tauku pārmērīgu izdalīšanos.
Losjona sastāvā ir 10 augi – arnika, kosa, Āzijas centella, sarkanais āboliņš, lakrica, rudzupuķe, ceļteka, kadiķis, salvija, Virdžīnijas burvjulazda – kuri mazina iekaisuma procesus un sausina pinnes un pūtes. Salicilskābe palīdz nolobīties atmirušajām ādas šūnām un kopā ar cinku kavē baktēriju vairošanos un mazina ādas taukaino spīdumu. Vitamīni nostiprina ādas spēju pretoties iekaisumam. Īpašas vielas palīdz aktīvajām sastāvdaļām iesūkties dziļi ādā, tādējādi pastiprinot to iedarbību.


2. FUTURE FORMULA SOS ANTIAKNE
Intensīvs līdzeklis pret pinnēm un pūtēm pusaudžiem un pieaugušajiem
86% dabisko sastāvdaļu

Reklāma
Reklāma

Līdzeklis dziļi iekļūst porās, šķīdina tauku korķus, attīra un dezinficē poras, neļauj tām noslēgties, samazina pinnes un pūtes, neatstāj rētas. Salicilskābe un glikolskābe pasargā poras no nosprostošanās un šķīdina ādas atmirušās šūnas tauku dziedzeru sekrētā. Cinks sausina izdalījušos taukus, kavē baktēriju vairošanos un ļauj vieglāk atbrīvoties no pinnēm. Tējas koka eļļai piemīt spēja dziļi iesūkties ādā, kā arī antiseptiska, pretiekaisuma un atjaunojoša iedarbība. Īpašas vielas palīdz aktīvajām sastāvdaļām iesūkties dziļi ādā, tādējādi pastiprinot to iedarbību.


3. FUTURE FORMULA SOS ANTIAKNE
Gaišinošs un reģenerējošs krēms
83% dabisko sastāvdaļu


Krēms paātrina bojātas ādas atjaunošanos, izlīdzina ādas virsmu pēc pūtēm un pinnēm, gaišina pigmenta plankumus. Novērš rētu veidošanos. Krēma saturā ir unikāls komponents – dietons, kas efektīvi reģenerē bojātos audus. Arbutīns, pienskābe un PP vitamīns gaišina tumšos ādas plankumus. Centellas ekstrakts un gliemežu mucīns kavē rētu veidošanos. Īpašas vielas palīdz aktīvajām sastāvdaļām iesūkties dziļi ādā, tādējādi pastiprinot to iedarbību.


Produktu efektivitāte tika pierādīta klīniskajos pētījumos mēneša laikā ārsta – dermataloga uzraudzībā. Produktu testēšanā piedalījās 99 cilvēki ar problemātisku ādu, vecumā no 11 līdz 54 gadiem, un apstiprināja FUTURE FORMULA SOS ANTIAKNE kosmētikas līdzekļu norādīto iedarbību.

Klīnisko pētījumu rezultāti apliecina, ka kosmētiskie līdzekļi :

  • sausina pūtes,
  • nomierina iekaisušu ādu, samazina tās apsārtumu,
  • samazina pūšu un piņņu daudzumu un lielumu.


FUTURE FORMULA SOS ANTIAKNE komplekts pieejams Dzintars veikalos visā Latvijā un intereneta veikalā www.dzintars.com.  Uzzini vairāk par produktu šeit