Piecu Latvijā iecienītu bērnu modes zīmolu vasaras / pavasara kolekcijas. FOTO

Vakar, 15.novembrī, ar daudzveidīgām kolekcijām un skatītāju ovācijām aizvadīta pirmā Latvijas modes nedēļa MODES MANIFESTĀCIJA diena. Tā iesākās ar piecu iecienītu bērnu modes zīmolu skatēm, pēc kurām sekoja jauno modes dizaineru konkursa “Jaunais talants” desmit finālistu skates. 

Foto no KasJauns.lv lapas, autors Mārtiņš Ziders

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no KasJauns.lv lapas, autors Mārtiņš Ziders

Bērnu modes zīmoli tika pārstāvēti rekordlielā skaitā, skates iesākot ar Leny Tomy Factory, kam sekoja Hebe, Zaza Couture, Petra.lv un Lazy Francis skates. 


Leny Tomy Factory, “Akvamarīns"
Jaunā 2018.gada pavasara/vasaras kolekcija “Akvamarīns" ir kā vizuļojošs dārgakmens, kas apbur ar klasisku un modernu bohēmisku šarmu. Tā aizved mūs jautrās un laimīgās vasaras atpūtas brīvdienās Franču Rivjērā. Saskaņotas pasteļu krāsu gammas tērpos jautri spēlējas ar spilgtākiem apdrukātiem zīda un kokvilnas ziedu rakstiem,  radot vasarīgu, rotaļīgu un bezrūpīgu bērnības stāstu.

 


Zaza Couture, “Cake Paradise”
Zīmols  ar rudens/ziemas 17/18 kolekciju “Cake Paradise” atzīmē savu 15. jubileju. Svētki bez kūkām nav iedomājami, tāpēc iedvesma kleitām radusies no kūku gardajām krāsām un formām. Viennozīmīgi šķiet, ka krāsu ziņā šī kleitu kolekcija ir visgardākā un sulīgākā. 

 



Hebe
Savā pavasara- vasaras 2018 kolekcijā "HEBE" turpina izzināt dzīvnieku pasauli un aicina saudzīgi izturēties pret viņu vidi.  Mierpilnās koalas, bravurīgais lemūrs, spītīgās zebras un graciozie tīģeri rotā jauno Hebes kolekciju. Piedāvājam askētisku griezumu, tonizētu estētiku  rozā, bēšā, pelēkā un zilā pasteļtoņu nokrāsās.

Reklāma
Reklāma

 



Petra.lv
Rudens/ziemas kolekcija 2017 ir kluss ziemas stāsts, kurā var dzirdēt, kā sarunājas lietas, kuras atdzīvojas. Brīnumskapis aicina ziemas pasakā, kurā viss ir iespējams! Kolekcijas Ziemas stāsts tērpu siluetos izceļas brīvas līnijas, rotaļīgs vieglums un elegance, īpaši parūpējoties par piemērotiem piegriezumiem arī pusaudzēm. 

 



Lazy Francis, "Alvas zaldātiņš"
Rudens / Ziemas 2017-2018 kolekcijas iedvesmas avots ir Hansa Kristiana Andersena stāsts "Nelokāmais alvas zaldātiņš" un jaunā mīlestība. Alvas zaldātiņš un Balerīna, kā arī citi tēli ietērpti ekskluzīvos izšuvumos, huzāru epoletēs (uzplečos), ar tutu kleitām un citiem romantiskiem elementiem, kā piemēram, mežģīnes, rozes un sirdis.

 


Norises vieta šogad ir Rīgas Krēslu fabrikas ēkā, Starta ielā 1, Rīgā.