Kāpēc mazulim izvēlēties lina gultas veļu?

Lina gultas veļai ir daudz lielisku īpašību. Par tām stāsta bērnu zīmola “Kid’Pillow” radītāja Laura Cacure. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Kāpēc lins? 

Termoregulācija – lina audums spēj karstās dienās patīkami atvēsināt, bet vēsākā laikā sasildīt;
Veselīgs – linam piemīt laba gaisa caurlaidība, kas labvēlīgi ietekmē ādu, mazina tās kairinājumu un dziedē;
Ilgmūžība – lins labāk absorbē gaisa mitrumu, tāpēc ir kvalitatīvāks par kokvilnu un spēj izturēt daudz vairāk mazgāšanas reižu;
Kopšana – lina izstrādājumus ir viegli mazgāt, tie ātri žūst un gandrīz nebalo;
Higiēniskums – lina auduma izstrādājumi nepatīk ne baktērijām, ne sēnītēm, jo lina šķiedrām piemīt antiseptiskas īpašības; 
Videi draudzīgs – linu audzēšana un pārstrāde atstāj daudz mazāku ietekmi uz vidi kā jebkuras citas šķiedras ražošana.

lina gultasveļa zīdainim
Elegance
„Elegancei jābūt ērtai, citādi tā nav elegance - tā teikusi Koko Šanele, un tam var piekrist," stāsta zīmola radītāja Laura Cacure. "Tāpēc piedāvājam elegantus gultas noformējuma risinājumus skaistos toņos, kas piestāvēs ikviena mazuļa guļamistabai. Kid'Pillow stila gultasveļa tiek izgatavota īpaši rūpīgi, lai izceltu lina dabisko skaistumu, apvienojot to ar mūsdienīga dizaina izpausmēm. "

 


Dizains 
Kid'Pillow segas pārvalkus un spilvendrānas var lietot no abām pusēm, kombinējot dažādu toņu audumus katrā pusē, kas ļaus spēlēties ar krāsu un noskaņu. Tā kā vīles tiek apstrādātas īpašā veidā, šī gultas veļa izskatīsies vienlīdz skaisti gan no kreisās, gan labās puses un vīles netraucēs saldo miedziņu. 

"Kid'Pillow gultas veļa kalpos ilgi, tā ir viegli kopjama un greznos ikviena mazuļa gultiņu. Gatavota no augstas kvalitātes mīkstināta, burzīta un mazgāta 100% lina," stāsta zīmola radītāja. 

gultas veļa bērnam

Reklāma
Reklāma

Izgatavošanas laiks 
Pasūtījumus pieņemam un aktīvi komunicējam no pirmdienas līdz piektdienai. Ja izvēlētā gultasveļa ir jau tapusi un atrodas KID’PILLOW darbnīcā, tā tiks izsūtīta 2-3 darba dienu laikā no pasūtījuma veikšanas brīža. Jaunu pasūtījumu izgatavošana notiek 2-3 nedēļu laikā no pasūtīšanas brīža. Pēc pasūtījuma veikšanas jums tiks nosūtīts e-pasts ar apstiprinājumu.

Gultas veļas komplektu izmēri

Mazuļu gultasveļas komplekts: segas pārvalks 70 x 100 cm + spilvendrāna  40 x 40 cm.

Bērnu gultasveļas komplekts: segas pārvalks 90 x 120 cm + spilvendrāna 40 x 60cm.

Vienvietīgs gultasveļas komplekts: segas pārvalks 140 x 200 cm + spilvendrāna 50 x 70 cm
Paladziņi: 40x90, 60x120, 105x150
Mīļsedziņa: 100x100, 70x100
/Ja neatrodat savu izmēru starp norādītajiem, rakstiet mums - uzšūsim pēc Jūsu izmēriem/
Toņi: Dabīgā lina tonis – bēši pelēks, pasteļtoņi un citas spilgtākas krāsas

 


Kid'Pillow draudzējas gan ar bērniem, gan vecākiem - droši sazinieties ar mums, ja radušies jautājumi un mēs atradīsim kopīgu valodu. Facebook: www.facebook.com/KIDpillow, Instagram: www.instagram.com/kid_pillow/
*Ja neatbildam uzreiz - neuztraucieties! Tas nozīmē, ka mēs cītīgi strādājam, lai piedāvātu Jums labāko un skaistāko gultas veļu, un drīz ar Jums sazināsimies!