Bērnu dārzu konkursā bērni dāvanā gatavoja “savu tēti“

Dāvanai vajag 2 no balta papīra izgrieztus apļus (seja), izgrieztas ūsas-kuras bērni pielīmē, flomāsteri-ar kuriem uzzīmē seju, dzijas gabaliņi-kurus pielīmē kā matus, no papīra izgriezts tauriņš-kuru bērni izkrāso. Galvu un tauriņu pielīmē pie saldējuma kociņa. Tētis gatavs!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mazie bērni (2 un 3 gadus veci) savam tētim ar pirkstiņkrāsām izkrāsoja kaklasaiti.  Lai  to var uzlikt ap kaklu, tai noloka un pielīmē augšējo malu un izver cauri gumiju.


Vēl bērni stāstīja, kāds ir viņu tētis. Šie stāsti tika uzrakstīti katrs uz savas rociņas. Tētiem izlasot jāuzmin, kurš ir viņš. Pēc tam šīs rociņas arī tiek dāvinātas tētiem.
 

2016. gadā bērni gatavoja apsveikuma kartiņu, kura attēloja uz augšu paceltu īkšķi. Doma-mans tētis ir vislabākais! Kartiņa gatavota no akvareļa papīra. “Krekla manžetei “pielīmēts audums un pielīmēta poga.



Vēl bērni locīja krāsaino papīru, kuram pielīmēja apaļu galvu no balta papīra, ar flomāsteriem uzzīmēja seju. Vēl pielīmēja papīra rokas un kājas. Katrā locījumā tika ierakstīta īpašība un pašā augšā–tēta vārds.

Iesūtījusi: 13.pirmsskolas izglītības iestādi "Ābecītis" 2.grupas skolotāja Daiga Zvejniece.

Reklāma
Reklāma

Konkursu bērnudārziem “Idejas Tēva dienas dāvanām” atbalsta BOSCH un “Möller’s”!

BALVAS
3 grupiņas saņems BOSCH Mini komplektus – Bosch Mini darba galdu un konstruktoru un veselīgas balvas no “Möller’s”! 

 

Bosch balva

Mollers