Kartīte kā kaklsaite - ideja dāvanai

Lai sveiktu savus tētus Tēvu dienā, Balvu PII „Sienāzītis” kolektīvs, šajā rītā bērnudārza teritorijā izvieto plakātus ar mīļiem uzrakstiem par tētiem un skan mūzika. Katra grupiņa veido savus apsveikumus , bet vecākās grupiņas bērni bija sagatavojuši apsveikumu līdzīgus krekliem ar kaklasaitēm.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nepieciešamie materiāli:
A5 formāta lapas (dažādu krāsu, lai katrs bērns var izvēlēties vēlamo krāsu) un mazāka formāta kvadrāti (arī dažādās krāsās, lai ir izvēles iespējas), kā arī citi dekorēšanas elementi (spiestas sirsniņas, lapiņas utt.)


Pagatavošanas process:
No kvadrāta tiek pagatavota šlipse (pa diagonāli saloka uz pusēm, tad atver vaļā un ieloka sānu malas, bet tad mazliet noloka  šaurāko galu, ko pielīmēs pie A5 formāta malas, zem izveidotās apkaklītes).

A5 formāta lapai iegriež apmēram 2,5cm platas un 5 cm garas sloksnītes no abiem sāniem. Pa vidu pielīmē iepriekš sagatavoto kaklasaiti, bet tad ieloka un pielīmē iegrieztās sloksnītes (it kā krekla apkaklīte).

Bērniem ļauj izdekorēt kaklasaiti vai kreklu, pēc izvēles – līmējot, zīmējot pēc savas ieceres.
Otrajā pusē tika uzlīmēts apsveikuma dzejolis tētiem un tie bērni, kas jau mācēja uzrakstīt savu vārdu, to darīja paši, bet citiem palīdzēja audzinātājas.

 

Iesūtīja: Balvu PII ""Sienāzītis"" vecākā grupiņa, audzinātājas Gunta Grāmatiņa un Melita Masa. 


Reklāma
Reklāma

Konkursu bērnudārziem “Idejas Tēva dienas dāvanām” atbalsta BOSCH un “Möller’s”!

BALVAS
3 grupiņas saņems BOSCH Mini komplektus – Bosch Mini darba galdu un konstruktoru un veselīgas balvas no “Möller’s”! 

 

Bosch balva
Mollers