Jautra āra spēle bērnu svinībām rudenī

Arī rudenī dzimšanas dienas vai vārda dienas var pavadīt rotaļājoties laukā - bērniem tikai nepieciešams atbilstīgs apģērbs. Piedāvājam jautru spēli, kuru spēlēt dažādos svētkos. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Arī rudenī dzimšanas dienas vai vārda dienas var pavadīt rotaļājoties laukā - bērniem tikai nepieciešams atbilstīgs apģērbs. Piedāvājam jautru spēli, kuru spēlēt dažādos svētkos. 
 

Tev nepieciešams bērnus sadalīt divās komandās, ja svinētāju ir mazāks pulciņš, tad pietiek ar vienu komandu. Katram dalībniekam nepieciešams kāds trauks, piemēram, spainis, bļoda vai pat plastmasas maisiņš. Visi sastājas viens aiz otra, veidojot kolonnu, pirmajam dalībniekam traukā ir sabērti čiekuri un viņam tie jāieber aiz muguras stāvošā dalībnieka trauciņā pāri galvai. Spēle ir pavisam amizanta, jo pēdējais dalībnieks noteikti saņems mazāku daudzumu čiekuru kā bija pirmajam dalībniekam. 
 

Ja ballīte sakrīt ar atvasaras laiku un visi var vilkt ko plānu, tad spēli varat izmēģināt ar ūdens pārliešanu no trauka traukā. Tikai tad lūgums brīdināt mazo ciemiņu vecākus par vēl kādu drēbes kārtu līdzņemšanai. 

Lai skaistas svinības!

Reklāma
Reklāma

 



Foto: Shutterstock.com