Pazudušā Ivana mamma skaidro, kāpēc tik vēlu ziņoja policijai

Pazudušā Ivana Berladina mamma šodien žurnālistiem paskaidroja, ka par dēla pazušanu uzzināja vien svētdien. Savukārt vecmamma pie likumsargiem nevērsās, jo domāja, ka puika ir ar mammu, bet mamma domāja - ka ar vecmammu.

Ivana mamma Zoja skaidro, kāpēc tik vēlu sākusi meklēt savu bērnu. Foto: Ekrānuzņēmums no TV3 ziņām.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ivana mamma Zoja skaidro, kāpēc tik vēlu sākusi meklēt savu bērnu. Foto: Ekrānuzņēmums no TV3 ziņām.

Šajās dienās izskanējis arī pieņēmums, ka tā nav pirmā reize, kad zēns viens pats dodas prom, turklāt viņš prasmīgi izmanto sabiedrisko transportu, taču mamma tam nepiekrīt; viņa saka, ka zēns nekad viens pats tālu negāja, lielākoties pastaigājās pa piemājas rajonu kopā ar vēl diviem puikām vai brāli, šovakar vēstī Latvijas Televīzija. 

Jau iepriekš izskanēja, ka māte Ivana pazušanas dienā nenakšņoja mājās, kas arī varētu būt iemesls, kāpēc viņa nezināja, ka puika ir pazudis. 

Liepājā šajās dienās viesojās cirks no Lietuvas un bija versija, ka puika ar to varēja doties prom, taču šī informācija neapstiprinājās. 

Tikmēr Valsts policijā, komentējot, kāpēc likumsargi izsludināja zēnu starptautiskā meklēšanā, saka - Liepājā šajās dienās viesojās cirks no Lietuvas un bija versija, ka puika ar to varēja doties prom, taču šī informācija neapstiprinājās. 

Kā zināms, zēna meklēšanā iesaistījusies teju vai visa valsts - brīvprātīgo skaits arvien pieaug un cilvēki pat Rīgā izlīmē skrejlapas ar zēna fotogrāfiju. 

Reklāma
Reklāma

Saskaņā ar jaunāko informāciju, brīvprātīgie, kuriem ir transportlīdzekļi, otrdien plkst.19 aicināti pulcēties Viršu ielā 9/11, no kurienes organizēti notiks virzīšanās uz Šķēdi. 

5 gadus vecais Ivans Berladins pazudis jau kopš sestdienas rīta. Izskanējušas vairākas versijas, ka viņš redzēts dažādos Liepājas rajonos, taču apstiprinājums tam netika gūts. 

Avots: www.kasjauns.lv