Brīvprātīgie meklē mazo Ivanu jau trešo dienu. Klausies tiešraidi

Sestdien, 1.jūlijā, plkst. 08:30 no savas dzīvesvietas Liepājā, Pāvilostas ielā izgāja piecgadīgais Ivans Berladins. Līdz šim brīdim zēna atrašanās vieta nav zināma. Šobrīd norisinās zēna meklēšana, tajā iesaistījušies ne tikai policisti un armijas pārstāvji, bet arī simtiem brīvprātīgo. Klausies tiešraidi, kā noris meklēšana.

Turpinās piecgadīgā Ivana meklēšana Liepājā. Klausies Bezvests.lv un Meklejam.lv rāciju tiešraides audio.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Turpinās piecgadīgā Ivana meklēšana Liepājā. Klausies Bezvests.lv un Meklejam.lv rāciju tiešraides audio.

Brīvprātīgie, kuri vēlas iesaistīties bērna meklēšanā, var vērsties Liepājas policijas iecirknī Bāriņu ielā 3, pie ieejas nospiežot zvana pogu, vai zvanot 110.

Jau ziņots, ka sestdien pl.15 saņemts iesniegums par 5 gadus vecā Ivana pazušanu. 

 

Reklāma
Reklāma

Pazudušā zēna pazīmes: 120 cm garš (iepriekš ziņots, ka zēna augums ir ap 128cm), vidējas miesas uzbūves, īsi, gaiši mati, zilas acis. Zēnam mugurā bija krekls ar uzrakstu – zaļš vai oranžs; zila adīta jaka ar rāvējslēdzi un zilas sporta bikses. Kājās bija raibas zeķes un sandales bēšā krāsā. Zēns sarunājas krievu valodā.
Ja jums ir informācija par zēna iespējamām uzturēšanās vietām, lūgums par to informēt Valsts policiju, zvanot uz tālruņa numuru 110.

Portāls www.kasjauns.lv ziņo, ka Ivanam zem acs varētu būt zilums.

Meklēšanas darbi notiek pilnīgi visā Liepājā. Tāpat pārbaudīti pilsētas sabiedriskā transportā esošo videonovērošanas kameru ieraksti, taču bez rezultātiem.